Asa ceva nu ai mai vazut! Predica despre familie si Dumnezeu cu sfarcurile pe afara. LaTascha Emanuel, o predicatoare care in discursul sau abordeaza subiecte precum familia si credinta in Dumnezeu, a ajuns subiect de controverse din cauza decolteului ei mult prea generos. LaTascha Emanuel vorbeste in predica sa despre bunatate, despre felul cum trebuie sa ne comportam cu fratii si surorile noastre si nu in ultimul timp despre credinta in Dumnezeu. Nimic iesit din comun, daca nu te-ai uita la imagini. Femeia apare cu un decolteu mai mult decat generos, sanii ei fiind pe jumate afara, cu sfarcurile la vedere. In ciuda faptului ca imaginea ei pare desprinsa dintr-un film pentru adulti, discursul ei este unul foarte serios, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Semnul facut de un bebelus nenascut, in timpul ecografiei. "Nu am mai vazut niciodata asa ceva". Momentul in care un bebelus nenascut a ridicat degetul mare si le-a aratat parintilor sai semnul OK a fost surprins de camera, gestul starnind un entuziasm general. Paul Schofield, 31 de ani, si Cheryl Stevenson, 32 de ani, din Tameside, Greater Manchester, au ramas fara cuvinte cand au vazut "mesajul" transmis de fiul lor, la ecografia din a 20-a saptamana de sarcina, relateaza Daily Mail. Medicul care a facut investigatia le-a spus ca nu a vazut niciodata un gest atat de clar in timpul unei ecografii, anunta StirileProtv.ro.

Harciogul Phil, in pericol de a fi arestat. Politistii din statul american New Hampshire, afectat de caderi masive de zapada in ultima perioada, sunt pusi pe glume. Acestia au anuntat pe pagina de Facebook a departamentului de politie din Merrimack ca au descoperit inamicul public numarul 1 in "persoana" harciogului Phil, care prezice in fiecare an daca iarna va mai dura mult. Oamenii legii sustin ca au emis mandat de arestare pe numele celui mai cunoscut meteorolog cu blanita pentru ca, desi a prezis anul acesta ca iarna grea va mai dura sase saptamani in SUA, nu le-a spus cetatenilor despre "muntii de zapada" care au urmat momentului predictiei. In plus, politistii le-au cerut in gluma cetatenilor sa ajute la prinderea lui, informeaza Libertatea.

A slabit atat de mult incat acum isi doreste sa aiba din nou 120 de kilograme. Kristina Miles avea 120 de kilograme inainte de nunta si pentru ca nicio rochie de mireasa nu o incapea, ea a decis sa slabeasca, fara sa se gandeasca la consecinte. Femeia, in varsta de 23 de ani, a reusit sa slabeasca 56 de kilograme, insa a ramas cu surplusul de piele care ii da un aspect inestetic. Kristina nu are bani pentru operatia de indepartare a semnelor lasate de kilogramele in plus. Tanara crede ca pentru a putea sa se priveasca din nou in oglinda este sa puna la loc kilogramele date jos, scrie StirileProtv.ro.

O romanca, pe lista celor 100 de candidati pentru o misiune pe Marte. Andreea, o romanca in varsta de 34 de ani care locuieste in Canada, a fost inclusa pe lista celor 100 de candidati pentru misiunea spatiala Mars One, ce vizeaza trimiterea in anul 2024 a unui echipaj de astronauti pentru a coloniza planeta rosie. Cei 100 de candidati ramasi in cursa vor trece de acum inainte prin alte cateva runde de selectie care "se vor concentra pe alcatuirea de candidati care pot sa suporte toate greutatile generate de o asezare umana permanenta pe Marte", au spus coordonatorii proiectului Mars One. Candidatii vor fi antrenati intr-o replica a viitoarei resedinte martiene, in care le vor fi testate aptitudinile si capacitatea de a lucra in echipa, anunta Libertatea.