A aparut sacul de dormit purtabil Sacul de dormit este prietenul oricarui turist dornic de drumetii. Un inventator s-a gandit la sacul luat la purtator si a scos pe piata "sacul de dormit purtabil". Cum vine asta? Este vorba despre sacul de dormit care poarte fi purtat precum o geaca. Sacii de dormit sunt confortabili, caldurosi, usori si foarte viu colorati. Datorita formei, acest gen de saci de dormit sunt mai usor si mai eficienti in pastrarea caldurii. Creatorul american care a scos pe piata sacul de dormit purtabil si portabil a facut modele atat pentru oameni maturi, cat si pentru cei mai mici turisti, scrie Libertatea.

Faze Tari - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Un pensionar din Chisinau le-a lasat vecinilor pachete cu bani la usa. Ce a descoperit politia Caz bizar in Republica Moldova. O familie din Chisinau s-a trezit in urma cu doua saptamani cu cateva pachete cu bani la usa apartamentului. Binefacatorul s-a dovedit a fi un batran in varsta de 80 de ani, care locuieste singur. Acum doua saptamani, el a lasat langa usa vecinilor, care locuiesc cu un etaj mai sus, 10 mii de lei moldovenesti, iar apoi alti 4 mii de lei, relateaza ProTV Chisinau. Barbatul care ar avea probleme psihice a fost prins vineri dimineata chiar in timp ce lasa langa prag alti 7000 de lei inveliti intr-un ziar. Cei care s-au trezit cu banii la usa au alertat politia. Din spusele politiei, barbatul nu este intr-o relatie tocmai buna cu fiica lui si, de aceea, a decis ca mai bine sa-i ajute pe niste oameni straini decat pe propriul copil, conform Stirilor Pro Tv.

Au vrut sa inchirieze o casa. Ce au gasit inauntru depaseste orice imaginatie Descoperire inspamantatoare facuta de un grup de studenti din Brighton, Marea Britanie, care isi cautau o locuinta de inchiriat. Tinerii au mers impreuna la o agentie imobiliara pentru a cauta un apartament in care sa se mute. Dupa cautari interminabile, parea ca studentii au scapat de grija "cautarilor", informeaza Metro.co.uk. In cele din urma, studentii au gasit un apartament in orasul Brighton, la un pret fara concurenta. Atunci cand au intrat, tinerii au simtit un miros greu de suportat, dar nu s-ar fi gandit vreodata ca vor da peste un decedat. Sufrageria si bucataria pareau in regula, in ciuda mirosului puternic. Insa in dormitorul locuintei, au descoperit un cadavru aflat in putrefactie. Potrivit criminalistilor, mortul era in casa de cateva zile si era tot student, in varsta de 23 de ani, scrie Click.

Tu stii ce este Triskaidekafobia? Milioane de oameni traiesc cu aceasta spaima si fac lucruri incredibile din cauza ei Triskaidekafobia este teama de ziua de vineri 13. Milioane de oameni se tem de aceasta zi, considerata o zi fatala, in care se intampla numai nenorociri. Sunt milioane de oameni superstitiosi pentru care aceasta zi este un adevarat cosmar. Acestia nu au curajul in aceasta zi ghinionista, sa intreprinda nimic, ca de exemplu incheierea unor contracte, sau sa porneasca intr-o calatorie. Ba mai mult, exista persoane care isi iau liber de la munca sau, si mai rau, nu ies deloc din casa. Potrivit The Mirror, un studiu realizat in anul 2002 releva faptul ca ziua de vineri 13 este mai periculoasa pentru femei decat pentru barbati, deoarece acestea au tendinta sa fie mai agitate in acea zi. Cu toate acestea,o alta cercetare realizaa de un grup de specialisti olandezi, arata ca intr-o zi de vineri 13 se petrec mai putine lucruri accidente, infractiuni, incendii etc., decat in oricare alta zi de vineri. Acest lucru si din pricina faptului ca oamenii, superstitiosi, sunt mult mai grijulii intr-o zi de vineri 13 decat in oricare alta zi a anului, scrie Libertatea.

Barbatul din SUA care a jefuit o banca folosind o masca inedita. Socul politistilor cand au vazut cine era in spatele ei Benoit Constant, un american in varsta de 28 de ani, a folost o metoda ingenioasa pentru a jefui o banca din statul Carolina de Nord. Acesta a fost filmat de camerele de luat vederi ale bancii in timp ce dadea lovitura, avand o masca trasa pe cap, potrivit New York Daily News. Jaful a avut loc in decembrie 2014, iar in imagini apare un batran caucazian, cu un pistol indreptat catre angajatii bancii. Insa, de fapt, era vorba de Benoit Constant, un barbat de culoare, care purta o masca. Politistii au reusit sa-l identifice dupa ce au verificat numarul de inmatriculare al masinii sale. Eventual, autoritatile au reusit sa-i dea de urma, iar in masina au gasit masca de latex, manusile si arma folosita la jaf. Benoit Constant a incercat sa fuga de politisti, insa a fost prins de acestia si va fi acuzat de inca o infractiune, pe langa cele care ii erau deja imputate, relateaza Stirile Pro Tv.