1.Reese Witherspoon este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood. „Blonda de la Drept”, primeşte pentru un singur rol între 15 şi 20 de milioane de dolari. sustine Atac.

2. Pro Tv a achizitionat franciza postului muzical MTV Romania, relateaza Cancan.

3.Britney Spears este din nou insarcinata, iar vedeta care a negat acest lucru s-a declarat foarte deranjata de faptul ca informatia a fost facuta publica.Deocamdata Britney nu a putut preciza cine este fericitul tata, afirma Libertatea.

4.In varsta de 72 de ani Zina Dumetrescu intentioneaza sa merga in vacanta la ski in Austria. Pentru a fi mai antrenant sejurul va fi condimentat si cu momente dedicate echitatiei, afirma Gardianul.

5.Roxana Ciuchulescu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania isi adapteaza patul pe masura dimensiunilor sale, afirma Atac.

6.Ana Maria Prodan, singura femeie impresar din Romania nu crede in sansele Simonei-Sensual de a se afirma in bransa sustine Libertatea.

7.Rocsana Ionescu intentioneaza sa intre in afaceri. "Mama Natura" deschida un restaurant in Bucuresti", afirma Ziarul.

8.Nicoleta Luciu nu va petrece noapte de revelionul alaturi de iubitul ei Zsolt Czergo. Vedeta si-a abandonat jumatatea pentru un onorariu de 2000 de euro pe care ii va primi in urma unui spectacol, noteaza Cancan.

9.Cea mai mare sticla de vin din lume are 490 de litri. Acesta a fost realizata de un producaor autorizat, recordul a fost validat, scrie click.

10.O pisică din Tennessee a trait timp de 19 zile cu capul prins capul într-un borcan de unt de arahide, noteaza Click.