A aflat ca sotul ei o insala, asa ca s-a decis sa se razbune pe el. Ce a gasit barbatul cand s-a intors acasa din concediu Laura Arnolds, o femeie din Anglia, a aflat ca sotul ei o insala dupa ce a descoperit niste mesaje compromitatoare pe telefonul lui mobil. Insa, in loc sa se enerveze si sa-l confrunte, femeia a decis sa treaca direct la razbunare. In momentul in care barbatul a plecat intr-o calatorie de business in New York, femeia a vandut casa in care locuiau, i-a schimbat toate incuietoarele si s-a mutat in alta parte. Cand sotul ei s-a intors acasa, dupa doua saptamani, nu doar ca s-a trezit ca nu poate intra in casa, dar a gasit si 6 studenti care locuiau deja acolo. "Nu stiu ce suma a primit cu exactitate pentru casa, dar stiu ca nu a fost valoarea totala", a spus un reprezentant al femeii, anunta Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Printul Harry vrea sa slabeasca si... face sex in fiecare dimineata Printul Harry al Marii Britanii, 31 de ani, s-a decis sa dea jos cateva kilograme si pentru asta a intrat sub stricta supraveghere a unui instructor de fitness. Pe langa faptul ca trage din greu la sala de forta, Harry arde calorii si prin sex. Conform unor surse, el face in fiecare dimineata amor, dupa care consuma bauturi proteice. Acestea au ca scop sa ii dezvolte masa musculara, pentru ca printul si-a pus in cap sa arate foarte bine in viitorul apropiat. Si asta deoarece se zvoneste ca de Craciun va face un anunt important: ca se logodeste cu Chelsy Davy, fosta lui iubita din perioada 2004- 2011, pe care a recucerit- o de curand, cu ocazia unei vizite in Africa de Sud, scrie Libertatea.

Bunicuta sexy face striptease la 53 de ani! Uite ce bine arata Are un nepotel in varsta de 10 ani si doi copii cu varste de 28 si 35 de ani. Totusi, asta nu o opreste sa faca ceea ce o pasioneaza - sa se dezbrace in fata unui public larg. Bunicuta Kathy Rowan (53 de ani) este complet lipsita de inhibitii si adora sa faca striptease. Totul a pornit in jurul varstei de 49 de ani, cand increderea ei in sine era la pamant. Inca din tinerete, Kathy visa sa fie o dansatoare sexy, insa pana atunci, nu a avut curajul de a-si indeplini visul. Cu putin inainte de a impli 50 de ani, femeia a considerat ca niciodata nu este prea tarziu sa faci ceea ce iti place, potrivit mirror.co.uk, scrie Click.

Rusia trimite Frantei cel mai neasteptat si mai dragalas cadou, dupa atentatele de la Paris Ministerul rus de Interne va trimite politiei franceze un pui de ciobanesc german, dupa ce un caine politist a fost ucis in atacul din Saint-Denis. Puiul se numeste Dobrinia, dupa un personaj din basmele rusesti care simbolizeaza forta si curajul. Catelul ar trebui sa-i consoleze pe politistii francezi pentru pierderea lui Diesel, ciobanescul de 7 ani care a fost ucis de teroristi. Diesel facea parte din divizia canina de elita a fortelor speciale franceze si participase la zeci de misiuni. "Cainii de asalt si de cautare a materialelor explozive sunt indispensabili in misiunile operatorilor RAID", se arata intr-un mesaj al politiei nationale franceze. Ca urmare a acestui anunt, zeci de internauti au creat un hashtag, #jesuisunchien, in semn de omagiu adus lui Diesel, anunta Libertatea.

O actrita din Iran a fost fortata sa paraseasca tara din cauza unei fotografii postate pe Instagram. Ipostaza in care a pozat Recent, actrita de origine iraniana Sadaf Taherian a inceput sa posteze fotografii cu ea pe Instagram. Daca pentru cei mai multi dintre noi imaginile par absolut normale, pentru statul iranian acestea au fost considerate revoltatoare si impotriva legii. Motivul este urmatorul: femeile din Iran nu au voie sa apara in public fara sa poarte hijab. In momentul in care Sadaf a postat o serie de poze cu parul la vedere, gestul ei a atras atentia guvernului iranian, care l-a descris drept "ofensator", iar show-ul ei TV a fost scos de pe post. Actrita a decis ulterior sa paraseasca tara si sa se mute in Emiratele Arabe Unite, de unde continua sa posteze imagini fara hijab. "Vreau sa traiesc intr-un mod care ma face fericita", a spus ea, informeaza Stirile ProTv.