Au vrut sa faca dragoste pentru prima data si au folosit o punga de plastic in loc de prezervativ. Ce a urmat. Doi tineri virgini din Vietnam au ajuns la spital cu rani serioase in zona genitala dupa ce au folosit o punga de plastic in loc de prezervativ. Tinerii au fost prea timizi sa cumpere prezervative, asa ca baiatul a folosit o punga peste organul genital. Ei au ajuns la spital cu leziuni genitale si sangerari, relateaza The Mirror. Medicul Nguyen The Luong, de la Spitalul din Hanoi, a spus ca cei doi tineri sunt studenti. Ei au fost examinati si au primit un tratament cu antibiotice pentru a se vindeca, relateaza Stirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Torturata de fostul iubit! I-a indesat o pereche de chiloti pe gat si a legat-o cu sarma. Nikitah Beadman avea doar 17 aniin momentul in care a trecut prin cele mai grele clipe din viata sa chiar din cauza fostului ei iubit. Robert Galleghan (33 de ani) a gasit o modalitate inimaginabila de a o chinui pe adolescenta. Dupa numai trei luni de relatie,l a inceput teroarea. Era hotarata sa-l paraseasca, dar a mai facut un ultim gest de prietenie si a mers la el acasa, unde acesta gazduia o petrecere. Inca de la inceput, Niki a stiut ca seara se va termina rau, mai ales ca fusese amenintata in repetate randuri: "Mereu mi-a zis ca o sa ma ingroape undeva". Presimtirea ei nu a fost departe de ceea ce s-a si intamplat, caci barbatul, orbit de furie cand a fost anntat ca relatia s-a terminat, a dus-o pe tanara intr-un container din spatele curtii sale, unde a supus-o la niste chinuri groaznice. I-a legat trupul, de sus pana jos, cu sarma, inclusiv in zona gatului, ceea ce a facut-o pe Nicki sa nu mai poata respira, informeaza Click.

Politistii "au furat" cu mandat mirele de la nunta si l-au extradat in Germania. Un botosanean a fost ridicat de politisti de la propria nunta si a fost extradat in Germania unde a fost condamnat, recent, la 10 ani si sase luni de inchisoare pentru pentru proxenetism, trafic de persoane in scopul exploatarii sexuale, viol in trei cazuri si vatamare corporala. Sentinta a fost pronuntata recent de catre de Tribunalul Fulda - Camera Penala 1, dupa 16 termene de judecata, dar hotararea nu este definitiva si a fost atacata cu apel. Cazul este cu atat mai surprinzator cu cat rudele tanarului au respins din start implicarea acestuia in asemenea fapte, invocand faptul ca la mijloc ar putea fi vorba de o confuzie, scrie Libertatea.

Nasterea unei creaturi bizare, dovada incontestabila a reincarnarii? Comunitatea stiintifica nu gaseste explicatii pentru acest caz. O inregistrare video ridica semne de intrebare medicilor veterinari din China. In imagini se poate observa un godac cu malformatii nemaivazute. Purcelul se chinuie sa respire pentru a supravietui. S-au mai intalnit cazuri in care animalele sa se nasca cu anomalii morfologice congenitale, insa, medicii veterinari chinezi au declarat ca niciodata nu au mai intalnit asa ceva. Purcelul nascut avea chipul asemanator cu cel uman si prezenta pe frunte o prelungire sub forma unui organ genital masculin. Medicii cauta posibile cauze pentru aceasta ciudatenie. Internautii s-au inghesuit sa speculeze care ar fi motivul acestor deformari suferite de micul animal. Multi dau vina pe poluare, in schimb ce, altii abordeaza explicatii mai mistice, sustinand ca ar fi o dovada clara a reincarnarii, noteaza EVZ.

A plecat in vacanta de vara baiat si s-a intors la scoala fata. Cum arata acum tanarul transgender. Un adolescent din Middlesbrough, in varsta de 15 ani, a decis ca desi s-a nascut baiat, se simte mai bine ca femeie, asa ca a inceputul procesul de transformare in urma cu un an. Conform Daily Mail, acesta a reusit sa isi socheze colegii de clasa, dupa ce s-a intors din vacanta de vara aratand ca o fata si cu o noua identitate. Tyler spune ca a gasit inspiratie in imaginea celebrei starletei Kim Kardashian, cu care vrea semene. Tyler, care acum isi spune acum Kairah Kelly, spune ca abia acum este impacata. "Cand ma uit in oglinda, acum ma simt bine, ma vad pe mine, cea adevarata. Toti m-au incurajat si sunt fericiti pentru mine. Inainte ma simteam diferita complet, ma uitatm in oglinda si ma simteam straina" a spus aceasta pentru Daily Mail, potrivit Stirile ProTv.