A umblat goala pe strada, pe un ger naprasnic, dar nimeni nu a intervenit.Imagini socante in centrul orasului Gloucester (Anglia). Ziua in amiaza mare, o femeie a fost surprinsa umbland dezbracata pe strada. Aceasta s-a plimbat in voie prin centru, desi temperaturile nu depaseau 0 grade Celsius, complet goala si desculta. Cei care au vazut-o pe femeie au povestit ca aceasta era in varsta, cu parul negru, si tinea in brate o patura de culoare albastra. Intr-o imagine care a circulat pe internet, se pare ca totul s-a petrecut in jurul orei 21:00, atunci cand temperaturile sunt sub pragul inghetului, insa nimeni nu a putut sa o identifice, noteaza The Mirror, citat deClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O pisica din Rusia a ramas imobilizata, cu labutele inghetate intr-o balta.O pisica pufoasa din Rusia a fost pe punctul de a-si pierde una din cele doua vieti, dupa ce labutele i-au inghetat intr-o balta si a ramas imobilizata. Din fericire pentru ea, felina a fost descoperita la timp de un cuplu, care a gasit imediat solutia salvatoare, relateaza Daily Mail. In filmare se vede cum pisica sta nemiscata pe o bucata de gheata si cei doi isi dau seama imediat ce s-a intamplat cu ea. Femeia si barbatul au umplut o galeata cu apa calda pe care au turnat-o pe bucata de gheata care a imobilizat labutele felinei, noteazaStirile ProTv.

Invitata de presedintele Romaniei ca sa vada parada din tribuna oficiala, Maia Morgenstern n-a reusit sa treaca de cei care asigurau paza. Surpriza neplacuta pentru cunoscuta actrita. Invitatia semnata de Klaus Iohannis n-a trecut-o de gardul de protectie. Cu mult umor, Maia Morgenstern a povestit pe pagina sa de socializare patania pe care a trait-o astazi cand a fost sa vada Defilarea de 1 Decembrie. Cunoscuta actrita a primit invitatie in Tribuna Oficiala, chiar de la presedintele Romaniei. De ajuns insa in tribuna a fost mai complicat, iar fortele de ordine nu s-au lasat induiosate sa o lase sa treaca, informeazaEVZ.

I-a returnat portofelul pierdut, dar nu se astepta la un asemenea gest.Un material video de pe Internet a starnit indignarea si amuzamentul din cauza situatiei prin care a trecut un motociclist. Acesta a incercat sa returneze portofelul pierdut al unui alt participant la trafic, dar nu se astepta la o asemenea reactie din partea lui. In imaginile filmate cu o camera atasata la casca de protectie, se poate vedea cum un automobil incearca sa se inscrie in trafic dupa ce paraseste o benzinarie, dar pe acoperisul automobilului soferul si-a uitat telefonul mobil si portofelul, dupa cum informeaza The Sun, citat deClick.

Frig, zapada, inghet, ninsori, dar ideile traznite rezista. Iarna, anotimpul preferat al zapacitilor. Pentru unii, iarna este momentul ideal al anului in care se simt cel mai bine. Atat de relaxati sunt oamenii din imagini cand vad zapada sau apa inghetata incat uitandu-te la ei, parca ti se face pofta sa incerci... Mai bine nu, totusi, avand in vedere ca distractia celor din imagini, femei si barbati deopotriva, se desfasoara la multe grade sub zero. Acest aspect legat de dovezile termometrului, nu ii preocupa prea mult pe eroii nostri, care se balacesc in apele inghetate sau care se tavalesc prin zapada la fel cum unii se arunca in apa vara, scrieEVZ.