E ultima nebunie pe Internet. Animalutele si-au asortat manichiura cu cea a stapanilor.Acum nu mai trebuie sa alegi cele mai excentrice costumase sau cele mai inedite accesorii pentru animalul tau de companie. Ultima fita e manichiura in ton cu cea a stapanilor. Internetul s-a umplut de fotografii cu pisici si catei care au labutele pictate intocmai ca unghiutele stapanilor. Noua moda a starnit amuzamentul internautilor, in timp ce altii au fost oripilati. Este vorba despre o oja speciala pentru patrupede, care este ambalata in niste tuburi de forma unor carioci. Paleta de culori e larga, asa ca sansele de a purta aceeasi nuanta cu pisica sau cainele tau e mare, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un parinte din Canada se lupta sa convinga autoritatile sa treaca in dreptul sexului bebelusului sau "necunoscut".Kori Doty, un parinte transsexual, care nu se considera nici barbat si nici femeie, doreste sa se asigure ca sexul bebelusului sau este sters din toate inregistrarile si documentele. Kori sustine ca intentioneaza sa-si creasca bebelusul, pe numele sau Searyl Atli, ca pe un gen neutru, pana cand va avea "consimtamantul si vocabularul de a-mi spune ceea ce este", sustine Kori. Parintele, care este originar din Columbia Britanica, Canada, a incercat sa obtina un certificat de nastere in care sa apara genul neutru al bebelusului, inca din luna noiembrie, insa autoritatile i-au respins solicitarea, informeazaStirile ProTv.

Asa arata telefonul mobil pentru vaci. "Alo, sunt iarasi eu, Vaca Moo! Nu-mi raspunzi la SMS, eu iti scriu atat de des!" Cam asa va suna o discutie intre vacar si bovina din cireada. Si asta numai datorita aplicatiei Moocall si a telefonului mobil special creat pentru vaci. Phillip Ellerbrock, de 27 de ani, si tatal sau Bernd, de 58 de ani, sunt cei mai fericiti de cand au montat telefoane mobile in toata cireada. Vacuta Ostfriesin este prima dintre cele 85 de cornute care a dat SMS catre stapanul sau anuntand o urgenta: "Nasc, mi-a venit sorocul!". Mesajul a venit la ora 2.30 noaptea pe telefonul lui Phillip, acesta a fugit in staul, a ajutat-o sa-l nasca pe Udo si la ora 3.00 era inapoi in pat, relateazaClick.

Vedete Playboy Aarestate. Motivul este de necrezut.Trei vedete Playboy au fost retinute de politistii din Mexic, pe cand fetele mergeau spre o petrecere organizata de echipa locala a revistei. Trei modele ale revistei Playboy, o americanca, o frantuzoaica si o turcoaica, au fost retinute pentru cateva ore de autoritatile mexicane de la serviciul de imigrari, in noaptea de vineri spre sambata, la Merida - in estul tarii, au anuntat reprezentanti ai editiei mexicane a revistei Playboy, citati duminica de AFP, preluata de Agerpres. Este vorba de Lauryn Elaine, Marie Brethenoux si Elif Celik, care au fost "private de libertate timp de cateva ore", in timp ce membrii Institutului National de Imigrare (INM) si politia federala au inspectat locul in care Playboy a organizat un festival de muzica, anunta un comunicat al Playboy Mexic, arataEVZ.

A transmis live momentul care era sa ii aduca moartea. A crezut ca are in mana aloe vera.O tanara de 26 de ani din China a fost la un pas de moarte dupa ce a incurcat doua plante: aloe vera si agava americana. Convinsa ca are in mana planta-minune, vloggerita a inceput sa manance din ea in fata camerei de filmat. Zhang transmitea live momentul, din dorinta de-a convinge cat mai multe tinere sa consume aloe vera. Din pacare insa, pe masura ce musca din planta, femeia a inceput sa se simta tot mai rau. Cand si-a dat seama ca se intampla ceva rau, vloggerita a oprit live-ul si a chemat ambulanta de urgenta. Specialistii au declarat ca femeia a mancat o planta care contine uleiuri otravitoare si ca a avut mare noroc ca nu a murit, noteazaStirile ProTv.