1. Paris, surprinsa fumand marijuana. Petrecareata mostenitoare a lantului hotelier "Hilton", Paris a fost protagonista unei adevarate orgii la clubul "Goa" din Los Angeles, impreuna cu actualul ei iubit, Simon Rex. Starleta a fost surprinsa de paparazzi chiar in timp ce tragea cu nesat dintr-o tigara cu marijuana, scrie Cancan.

2. Proces de milioane de euro pentru ursuletul Flocke. Reprezentantii municipalitatii din Nürnberg au dat in judecata o companie de dulciuri care a reusit sa inregistreze prima numele de Flocke, asa cum il cheama pe ursuletul polar din gradina zoologica din oras, de pe urma caruia autoritatile locale scot profituri uriase, scrie Click.

3. Meniul electronic, noua moda in restaurante. Tot mai multe restaurante din intreaga lume renunta la clasicul chelner si le ofera clientilor posibilitatea de a comanda prin intermediul unui ecran tactil ceea ce isi doresc sa consume, relateaza Reuters. Compania Conceptic a echipat deja cu tehnologie e-Menu numeroase sushi baruri, puburi si restaurante de familie din Israel, Franta, Africa de Sud si Belgia, citeaza Evenimentul Zilei.

4. Rochie rosie de mireasa de 999 m. O rochie rosie de mireasa, lunga de 999 de metri, a facut furori zilele trecute, cand a fost expusa intr-un centru comercial din provincia Liaoning, China, scrie Libertatea.

5. Viagra lasa barbatii fara mostenitori. O echipa de cercetatori din Marea Britanie a descoperit ca folosirea medicamentului pentru perioade indelungate de timp reduce in mod considerabil capacitatea barbatilor de a deveni tati, afectand calitatea spermei, scrie Cancan.

6. Un aeroport din Italia a angajat un vultur. Un aeroport din Italia a platit 7.500 de lire sterline pentru un vultur, ca sa ajute la mentinerea pistelor curate, fara animale salbatice. Acest lucru vine dupa ce, in orasul Bari, a avut loc o serie de incidente pe pista aeroporturlui, care a trebuit sa fie inchisa datorita prezentei vulpilor. Acestea vanau in cadrul aeroportului soareci si iepuri, scrie Romantica.

7. Brigazile speciale, alcatuite din tinere, sunt o forta de temut in America Latina. Femeile din trupele speciale de gherila FARC (Fortele Armate Revolutionare din Columbia) isi incep cariera militara de la varste extrem de fragede, relateaza site-ul Pravda. Dupa ani de antrenamente extreme, ele devin ucigasi fara mila si sunt respectate de orice inamic, citeaza Click.

8. Heidi Klum, Gisele Bundchen, Tyra Banks – cele mai sexy top-modele din lume. Site-ul models.com a stabilit, pe baza aprecerii unor specialisti de moda si de marci, lista celor mai sexy top-modele din lume. De aceasta data, opiniile lor corespund cu cele ale publicului, ale carui gusturi sunt adesea influentate de subiectivism dar si de reclamele facute profesionist, citeaza Gandul.

9. Hitler sau Frankenstein, candidati la functii publice in India. Alegatorii din statul Meghalaya din nord-estul Indiei au de facut o optiune dificila la alegerile legislative din 3 martie. Asta pentru ca pe liste s-au inscris, printre altii, Hitler si Frankenstein, releva AFP. Hitler, pe numele sau complet Hitler-Marack, nu este insa un debutant in politica, el ocupand in prealabil functia de ministru al padurilor. La randul sau, Frankenstein Momin, de profesie invatator, spera sa castige alegerile locale, scrie Evenimentul Zilei.

10. Are 75 de broaste testoase in frigider! Pe rafturile din frigiderul lui Shirley Neely hiberneaza nestingherite 75 de testoase, de toate varstele si marimile. Animalele au nevoie de circa trei luni in care sa doarma la temperaturi scazute si din cauza iernilor blande, britanica s-a gandit ca obiectul electrocasnic e cea mai buna alegere. Astfel, broscutele hiberneaza printre sticle cu vin si lapte, scrie Libertatea.