1. Japonezii trag chiulul la pat. Un sfert dintre cuplurile japoneze nu au intretinut deloc relatii sexuale in cursul anului trecut, potrivit unui studiu condus de Institutul pentru cercetari demografice din cadrul Universitatii Nihon in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii, specialistii declarandu-se ingrijorati de acest fenomen, in conditiile in care populatia Japoniei este in scadere constanta. Astfel, o medie de 24,9% dintre cuplurile interogate au marturisit ca nu au facut dragoste anul trecut, procentul variind de la 7,2%, pentru tinerii de 20 de ani, pana la 37,3%, pentru japonezii de peste 50 de ani, relateaza EvZ.

2. Om de afaceri de pe Wall Street, ranit la ochi in timpul unui dans in poala. Angajatele din industria sexului pot dauna grav integritatii fizice. A simtit-o pe pielea lui un om de afaceri de pe Wall Street, lovit in ochi cu tocul de catre o dansatoare, in timpul unui dans in poala. In urma acestui accident „de munca”, barbatul a dat in judecata clubul de striptease, scrie Gandul.

3. Striptease la inmormantare. Un taivanez a scos din buzunar 160 de dolari pentru a-si conduce tatal pe ultimul drum, intr-un mod cu totul si cu totul bizar. Barbatul a angajat o dansatoare erotica la inmormantare. Cai Ruigong a marturirsit ca i-a promis parintelul sau ca ii va aduce o stripteuza la funeralii daca va trai mai mult de 100 de ani. Cum Cai Jinlai s-a stins din viata la 103 ani, fiul s-a tinut de cuvant si dansatoarea a prestat mai bine de 10 minute. Jinlai a murit dupa ce a mers 5 km pe jos pentru a ajunge in oras sa voteze, relateaza Romantica.

4. Operata la anus in loc de picior. O pensionara din Germania s-a decis sa dea in judecata un spital local dupa ce s-a internat pentru o operatie la picior, iar cand s-a trezit a constatat ca are un anus nou, sustine Click. Clinica din Hochfranken, Bavaria, a suspendat echipa chirurgicala care s-a ocupat de femeie, dupa ce medicii implicati au incurcat fisele a doua paciente.

5. Kate Moss si Jamie Hince sunt vampiri. Si nu este o afirmatie facuta doar de dragul senzationalului, ziarul The Sun vine si cu dovezi pentru a-si sustine punctul de vedere. Imaginile o prezinta pe Kate Moss lingandu-si iubitul pe gat si acesta e doar inceputul calatoriei in lumea fantasticului. Pe Kate si Jamie ii vezi foarte rar in timpul zilei pe afara si, daca se intampla, cei doi se feresc de soare, iar in poza, Kate pare sa se delecteze cu jugulara chitaristului, scrie Romantica.

6. Si-a asigurat nasul pentru 5 milioane de euro. Producatorul olandez de vinuri Ilija Gort, in varsta de 47 de ani, si-a asigurat nasul si simtul mirosului pentru 5 milioane de euro la casa de asigurari Lloyd. Proprietarul Chateau de la Garde din Bordeaux si producatorul vinurilor Tulipe sustine ca poate distinge milioane de arome diferite si de aceea nasul sau e nepretuit, informeaza Libertatea.

7. Festivalul penisurilor. In Japonia este organizat un festival mai putin obisnuit, dedicat exclusiv penisului. Timp de trei zile, locuitorii din oraselul Komaki, din provincia Aichi, pot cumpara de la orice colt de strada diferite tipuri de penisuri, sfintite, informeaza Cancan. Festivalul este considerat de localnici drept un omagiu adus Zeitei Fertilitatii, Takeinadane-no-mikoto. Japonezii cred cu tarie ca aceia care cumpara penisuri sfintite si le ating au parte de intamplari fericite in viata personala. Astfel, femeile care mangaie penisurile respective pot deveni mai usor mamici, iar barbatii au noroc in dragoste. Exista si credinta conform careia batranii si copiii devin mai plini de vitalitate daca ating obiectele sfintite.

8. Merge zilnic cu barca la serviciu. Obosit si dezgustat de traficul infernal pe care trebuie sa-l indure zilnic pentru a ajunge la serviciu, un portughez a decis sa puna lucrurile in ordine. A renuntat la masina si merge la slujba cu o canoe pe raul care trece pe langa casa si locul sau de munca. Ricardo Assis Rosa lanseaza zilnic barca la apa si strabate cei aproape 4 kilometri in jumatate de ora, scrie Click.

9. Avertizata ca va muri. Cantaretul canadian Bryan Adams a compus un cantec in care o avertizeaza pe turbulenta cantareata britanica Amy Winehouse ca se joaca cu moartea. Suparata si luptand cu dependenta de droguri, Amy Winehouse a plecat, in timpul Sarbatorilor de Iarna, in Caraibe, unde Bryan Adams i-a pus la dispozitie propria locuinta. Se pare ca acestia au legat o prietenie atat de stransa, incat Bryan a scris un cantec trist despre cantareata, intitulat "Flower Grown Wild", relateaza Cancan.

10. Concursul de adidasi imputiti. Zeci de participanti s-au inghesuit la competitia anuala a Celor mai Imputiti Adidasi din lume. Castigatorul editiei din acest an e Ben Russel (15 ani), din Eagle River, Alaska. El s-a declarat multumit de aceasta performanta neobisnuita cu atat mai mult cu cat a reusit ca adidasii lui sa ii faca pe membrii juriului sa se inverzeasca la fata cand i-au “evaluat”. Trebuie mentionat ca unii adidasi inscrisi in concurs erau atat de mizerabili incat juriul a fost nevoit sa foloseasca instrumente speciale pentru a-i adulmeca, sustine Click.