Naomi Campbell, arestata dupa ce a scuipat un politist. Naomi Campbell a fost arestata dupa ce a scuipat un agent de politie in noul terminal al aeroportului Heathrow din Londra. Totul s-a petrecut in timp ce fotomodelul se imbarca la bordul unui avion, cu destinatia Los Angeles. Naomi s-a infuriat dupa ce unul din bagajele sale a fost pierdut de personalul companiei aeriene. Echipajul aeronavei le-a cerut fortelor de ordine sa o escorteze pe pasagera recalcitranta inapoi pe aeroport, moment in care Naomi l-a scuipat pe unul dintre politisti, relateaza Romantica.

Paris, inarmata in Rusia. Starleta americana Paris Hilton a fost invitata sa participe la premiile Mtvcine Rusia, insa ea a fost de acord sa vina doar daca i se satisfac anumite dorinte. Una dintre pretentiile starletei este sa i se dea permis de portarma pe durata sederii in Rusia. De asemenea, Paris mai vrea garzi de corp 24 de ore din 24, un jeep care sa fie permanent la dispozitia ei, dar si vodca si tequilla, sustine Cancan.

O parodiaza pe Britney Spears si are mai mult succes decat ea. Chauntal Lewis, un model de 22 de ani dornic sa profeseze in lumea filmului, a reusit sa primeasca peste 700.000 de accesari pe YouTube, datorita unei parodii la melodia Gimme More, cantata im original de Britney Spears, anunta Romantica. Parerea celor care au vazut video-ul este ca Lewis face o treaba mult mai buna decat Britney. Tanara nu este la prima tentativa de acest gen, ea realizand un material numit Lindsay Lohan Fully Loaded, in care o parodiaza pe Lindsay Lohan.

Primarul Londrei si-a amintit ca are mai multi copii decat a declarat. Primarul laburist al Londrei, Ken Livingstone, este un personaj extrem de colorat si stie cum sa atraga atentia. El a recunoscut, la BBC, ca este tatal a cinci copii, si nu a doi, cum s-a stiut pana in prezent. Livingstone a declarat ca, in afara de cei doi copilasi pe care ii are cu sotia sa, Emma Beale, mai este tatal a doua fete mai mari cu alta femeie si al unui baiat cu o a treia, scrie Gandul.

Hanorac antiglont. Adolescentii din Marea Britanie care se tem sa nu fie atacati de baietii de cartier au la dispozitie o metoda noua de a se proteja. Incepand de luna aceasta ei isi pot achizitiona contra a 380 de euro un hanorac antiglont, produs de compania Bladerunner. Articolul vestimentar poate tine la distanta chiar si gloante provenind de la un pistol Magnum de calibru 9 milimetri, informeaza Cancan.

O vaduva da in judecata prostituatele care i-au cauzat sotului atac de inima. Vaduva unui om de afaceri prosper da in judecata doua dame de companie care, potrivit femeii, i-au cauzat sotului ei un atac de inima, in timpul unei partide de sex "electrifiante". Femeia cere despagubire de un milion de lire. Victima, in varsta de 38 de ani, le-a cerut prostituatelor sa vina echipate cu o jucarie sexuala speciala, care sa-l stimuleaze cu socuri electrice. Avocatul care o reprezinta pe vaduva, a declarat ca cele doua prostituate au incurajat victima sa consume alcool, sa ia droguri si sa faca sex, chiar daca acesta nu se simtea bine, scrie Romantica.

Facultatea de bone. Uniforma impecabila, parul asezat cu grija, maini acoperite de manusi si un zambet permanent pe buze. Cam asa arata bonele pregatite la Colegiul Norland, din Bath, sud-vestul Marii Britanii, scoala de elita pentru modernele Mary Poppins, ale caror servicii sunt solicitate de familii din intreaga lume. Bonele de la Norland nu au puteri magice, dar studiaza doi ani in scoala si petrec un an de proba intr-o familie britanica, inainte de a primi diploma si dreptul de practica a meseriei, conform EvZ.

Romanca in chiloti cu diamante. Un slip decorat cu diamante, a carui valoare se ridica la 122.000 de dolari, a fost piesa de rezistenta a prezentarii de lenjerie intima „Viva La Eve“, semnata de firma Triumph International, care a avut loc joi, la Singapore. Slipul, din piele de culoare neagra, este incrustat cu 518 briliante, care totalizeaza 30 de carate, dispuse in forma unui model floral, relateaza Reuters. Totodata, piesa de lenjerie are atasate 27 de canafuri din aur alb. Slipul a fost prezentat de o romanca - Daniela Luminita, purtata pe umeri de doi manechini, relateaza EvZ.

Mariah, comparata cu Cheeky Girls . Aflata la Londra pentru a promova noul sau album, diva americana Mariah Carey a avut surpriza sa fie facuta praf de criticii de muzica. Acestia au declarat in presa de ieri ca unele melodii ale lui Carey seamana cu cele ale trupei de romance Cheeky Girls . Mai mult, o melodie a divei americane se numeste 'Touch my Body', iar romancele au hitul 'Touch my Bum', scrie Libertatea.

Victima unui jaf armat i-a oferit atacatorului o ceasca cu ceai. Un hot ceh a renuntat la jaful armat pe care l-a initiat intr-un supermarket, dupa ce un membru al personalului i-a oferit "o placuta ceasca cu ceai si o prajiturica". Desi a scos arma la Marketa Vachova, in varsta de 59 de ani, si i-a cerut banii incasati din vanzari, barbatul, care purta o masca pe fata, a reusit sa o sensibilizeze pe femeie. "L-am intrebat de ce face acest lucru si am inceput sa vorbim. Nu mai era nimeni in magazin si a reusit sa se relaxeze. La final si-a cerut scuze", a declarat femeia. "I-am propus sa bem o cana cu ceai si sa ne indulcim cu o prajiturica. El a fost de acord, dupa care a plecat", a mai adaugat aceasta, relateaza Romantica.