Huidu vs. Ciutacu

Dupa scandalul cu Mircea Badea, cand Huidu ameninta ca va face dezvaluiri despre Badea, iar Badea ii transmitea sa-l pupe in fund, Huidu isi da din nou in stamba, de data aceasta, alaturi de Victor Ciutacu. Replica lui Huidu nu poate fi vazuta, intrucat blogul lui nu functioneaza momentan, insa promitem sa revenim cu detalii. :)

Victor Ciutacu: "Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fost senator pesedist (”intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor".

Victor Ciutacu: "In privinta povestii cu Huidu, in contextul in care tu-i comentezi prestatia publica televizata, iar el te-njura de mama, nu cred ca mai e ceva de comentat. E mai eficient sa lasi omul sa-si dea singur palme, sa se enerveze singur in oglinda si sa se autoiluzioneze ca parerea lui chiar conteaza". (www.ciutacu.ro).

Botezatu da de pamant cu nevasta lui Albu

Un nou conflict a izbucnit de curand in lumea vedetelor: Catalin Botezatu o pune la zid pe sotia lui Mihai Albu, Iulia, despre care spune ca ar trebui sa-si vada de meseria ei, aceea de avocat, decat sa incerce sa aiba pretentia ca este cel mai bun designer de avangarda din Romania.

“Iulia e avocata. E o femeie frumoasa si desteapta si ar trebui sa profite de atributele ei. Eu mi-am imaginat atunci cand s-a casatorit cu Mihai Albu ca a fost din dragoste si ca va fi alaturi de el ca avocata, meseria ei, nicidecum ca-i va face acestuia concurenta, mai ales ca designul vestimentar este o meserie la care nu se pricepe. Intrarea ei in lumea mondena a avut loc prin intermediul lui Mihai, dar ceea ce face ea acum nu este decat sa-si obstructioneze sotul. Isi doreste succesul, dar nu trebuie sa se foloseasca de sotul ei pentru a ajunge in atentia publicului”, a declarat Catalin Botezatu pentru Libertatea.

“Nu as vrea sa se inteleaga gresit, ador sa-mi concep propriile tinute, insa niciodata nu s-a pus problema sa dezvolt acest hobby intr-o activitate comerciala”, a replicat Iulia.

Razboiul silicoanelor: Pamela Anderson o ataca pe Jordan

Pamela Anderson si Jordan mai au si altceva in comun in afara bustului impresionant: gura mare. Cele doua dive siliconate s-au luat la cearta, dupa ce favorita Playboy Pamela a spus despre Jordan ca nu ar fi o mama buna: “Habar nu am cum a ajuns celebra. Isi arata copiii toata ziua la televizor, prin tot felul de emisiuni, ceea ce e josnic”, potrivit Gardianul.