Are 17 ani si doar 60 cm inaltime! Un adolescent din Nepal asteapta sa fie incoronat drept cel mai scund om din lume. La o inaltime de doar 60cm, Khagendra Thapa Magar va dobori recordul detinut in prezent de chinezul He Ping Ping, care masoara 72cm, scrie Click.

Un club a dat in judecata o stripteusa de 14 ani. Un club care a angajat o dansatoare exotica in varsta de 14 ani, o da pe aceasta in judecata, spunand ca a mintit despre varsta sa. Managerii clubului sustin ca nu stiau ca fata era minora cand se dezbraca pe scena, astfel incalcand legea. "A venit la club, incaltata cu pantofi cu tocuri si cu o fusta foarte scurta, aratand ca un model de la Miss America. Clientii mei sunt victimele in aceasta situatie", a declarat avocatul managerilor, Alan Jaffe, scrie Gardianul.

A pozat in pat cu presedintele. Pictorialul realizat de starleta Valeska Popozuda (n.r. - popozuda in portugheza inseamna "fund mare"), cunoscuta pentru formele mai mult decat generoase, dar si pentru talentul ei de dansatoare funky, a facut valva in Brazilia, vanzandu-se ca painea calda. Pe langa ipostazele fierbinti in care Popozuda apare in editia speciala a celebrei reviste pentru adulti "Playboy", intr-una dintre imagini voluptuoasa blonda sta intinsa pe pat, goala, culcata peste un tablou care il reprezinta pe presedintele tarii, Luiz Inacio Lula da Silva, pe care il priveste pasional, scrie Cancan.

Pisica a trait o saptamana cu sageata in trup. Pisica din Terrington St Clement a supravietuit timp de o saptamana cu o sageata care ii strapunsese trupul. Sageata i-a traversat pieptul, insa, din fericire, nu i-a trecut prin inima. Animalul suferind a fost gasit de proprietari la o saptamana dupa ce disparuse fara urma. Dusa de urgenta la veterinar, pisica si-a revenit in cinci zile, scrie Click.

Tate pe site-ul Ministerului Sanatatii. Surpriza de proportii pentru persoanele care au avut nevoie de o informatie de pe site-ul Ministerului Sanatatii. In sectiunea de “comunicate”, in fraza privind executia bugetara a tuturor spitalelor cu datorii, administratorii site-ului au anuntat si portalul pe care va exista lista completa a unitatilor cu probleme: e-sanatate. Dar, in loc de aceasta informatie, linkul atasat trimite direct catre un site cu sani: tate.ro, scrie Libertatea.

I-au explodat silicoanele in avion! O femeie de 45 de ani din Rusia a avut un accident cu totul neobisnuit: i-a explodat un san in timpul unui zbor transatlantic. Ea isi facuse implanturi mamare cu silicon, pentru ca isi dorea cu ardoare un “bust spectaculos”. Imediat ce avionul s-a ridicat de pe pista pe aeroportul din Moscova, pentru un zbor spre Los Angeles, femeia a inceput sa se simta rau. La aterizare, sanii i s-au umflat si unul dintre implanturi i s-a spart, scrie Click.

Cercetatorii vor vaci care ragaie mai putin. Incalzirea globala este provocata de cresterea concentratiei de gaze cu efect de sera, precum vaporii de apa, dioxidul de carbon, metanul si ozonul. Gazul metan este eliberat in atmosfera si de animale atunci cand ragaie, drept urmare, oamenii de stiinta incearca sa limiteze pe cat se poate acesta "nevoie" a bietelor necuvantatoare. Astfel, cercetatorii din Canada spera sa salveze planeta reproducand o specie de bovine care ragaie mai putin, scrie Libertatea.

El isi scoate "fecioria" la licitatie. Vrea 3.000 de euro. Vrea sa-si intemeieze o familie si este intr-o permanenta cautare de mai bine de 20 de ani. Gheorghita Ionescu, in varsta de 46 de ani, sustine ca e virgin si ca sa-si gaseasca o partenera a apelat la anunturile matrimoniale. Nici asa barbatul nu pare sa aiba prea mult noroc. El ne-a povestit ca are ghinion in dragoste, pentru ca este sarac. Gheorghita s-a gandit ca virginitatea i-ar putea rotunji veniturile. Asa ca a stabilit si un pret de pornire: 3.000 de euro pentru prima noapte de amor, scrie Click.

O maimuta a urinat pe presedintele Zambiei. Presedintele zambian Rupiah Banda, a avut parte de o surpriza foarte neplacuta in timpul unei conferinte de presa. Desi nu-i venea sa creada ceea ce vedea, reactia presedintelui a fost una intelegatoare, mustrand maimuta pe un ton bland: ”Hei, tu, ai urinat pe vesta mea!”. ”Poate ca va fi cu noroc”, a continuat Rupiah Banda, privind spre animalul jucaus din copacul de deasupra scaunului sau, scrie Libertatea.