Catelul care se crede pisica. Chippy este un catel aflat in criza de identitate dupa ce a impartit casa cu 40 de pisici! Cainele doarme langa cea mai buna prietena a sa, o pisica neagra numita Annie. Chippy incearca sa o imite mereu la comportament si latra foarte rar. Este bland si nu a muscat niciodata, scrie Click.

Au furat penisul unei girafe. Vizitatorii unui parc de distractii din Berlin, Germania, au ales sa plece acasa cu un suvenir mai neobisnuit: un penis. In Legoland Discovery Centre se gaseste o girafa realizata din lego, care are o inaltime de sase metri. Animalul are si un falus de 30 de centimetri, care pare a fi cel mai interesant lucru din zona, avand in vedere ca in doi ani a fost furat deja de patru ori, scrie Libertatea.

Creatura extraterestra gasita moarta intr-o capcana de sobolani. O creatura ciudata a cazut intr-o capcana pentru sobolani, intr-un sat din Mexic, informeaza Bild.de. Specialistii sustin ca este o fiinta extraterestra si ca aceasta a "murit de frica" cand a fost prinsa in capcana pentru animale. Se presupune, de asemenea, ca este vorba despre o fiinta extrem de inteligenta. Creatura are forma unei reptile si masoara cateva zeci de centimetri lungime. Corpul ei se afla la Universitatea din Granada, scrie Gardianul.

La 24 de ani are sapte copii cu sapte neveste. Britanicul Keith Macdonald s-a culcat cu 40 de femei, dintre care pe sapte le-a luat in casatorie, avand cu ele tot atatia mostenitori. Acum se pregateste de al optulea mariaj. La 24 de ani, britanicul Keith Macdonald este somer, traieste din ajutorul social, dar se lauda cu o viata sexuala impresionanta, scrie Cancan.

10% din bulgari nu s-au spalat niciodata pe dinti. Aproximativ 10% din bulgari nu s-au spalat niciodata sau aproape niciodata pe dinti, releva un studiu recent privind igiena dentara, relateaza, marti, Novinite. 6% din cei chestionati au afirmat ca se spala pe dinti o data la cateva zile. Peste 57% din bulgari au afirmat ca nu merg periodic la dentist si 30% spun ca le este frica sa mearga la medic, scrie Click.

Catelusele Jessicai Simpson sunt lesbiene. Jessica Simpson are parte de-o catelusa simpatica si oarecum speciala, avand in vedere ca e... lesbiana. Totusi, frumoasa blonda nu e deranjata de acest aspect si respecta sexualitatea lui Daisy, care are si o prietena... sau iubita: o alta catelusa, pe nume Bella. Vedeta chiar comenteaza amuzata pe seama celor doua animale, pe pagina ei de Twitter, mentionand ca patrupedele se distreaza de minune impreuna, iar dragostea lor e foarte puternica. "Daisy si Bella, [...] iubite lesbiene pentru totdeauna", comenteaza diva pe pagina de Internet, potrivit Libertatea.

Caini ciudati sau arta? Se spune ca un artist sacrifica multe lucruri in viata in numele artei, iar acest artist a incercat sa isi "transforme" cainele in cu totul altceva, sacrificand aspectul fizic al animalului, scrie Gardianul.

Striptease si sex la vedere in hotel. Recent deschis, Hotelul Standard din New York provoaca deja scandal. Vecinii spun ca se vad prin geamurile acestuia scene cu barbati si femei in pielea goala care se masturbeaza si chiar unii angajati in partide sexuale. Oamenii au prezentat fotografii ale dezmatului din hotel, unde se spune ca sunt turnate filme porno, scrie Click.

Clientii unui bordel din Germania, dezinfectati la intrare.Angajatele unui bordel din Germania isi dezinfecteaza clientii inainte de a-i "servi", pentru a impiedica raspandirea virusului gripei porcine. Vanessa, una dintre prostituate, in varsta de 24 de ani, isi asteapta clientii la intrarea in bordel cu o sticla de dezinfectant in mana. Ea ii obliga pe barbati sa se spele pe maini inainte sa intre in cladire, scrie Libertatea.