Drept razbunare, a prajit pestii fostului sot si i-a mancat. O femeie din SUA care a vrut sa se razbune pe fostul sot a prajit pestisorii acestuia din acvariu si pe unii chiar i-a mancat.Politia locala a precizat ca nicio acuzatie nu va fi depusa pe numele femeii, intrucat problema este una civila. Cei sapte pestisori fusesera cumparati impreuna de catre cei doi, in perioade mai fericite. Barbatul isi reclamase fosta partenera la politie dupa ce aceasta ii furase pestii din acvariul pastrat in apartament, scrie Click.

O casa din copac a fost vanduta cu 8.350 de euro. De regula, casele din copaci sunt destinate copiilor, dar acest "copac-remorca" a fost vandut pe eBay cu 8.350 de euro. Casa cu o lungime de 12,8 metri, chiar daca arata ca un trunchi de copac este, de fapt, construita din placaje, fibra de sticla si spuma. Initial a fost construita pentru a promova turismul pe insula Tasmania din Australia, dar a fost data spre vanzare de catre creatorul ei, Alan Jennison, scrie Gardianul.

Aterizare de urgenta din cauza unui scandal conjugal. Un cuplu pus pe cearta a fortat un avion comercial sa aterizeze de urgenta, dupa ce echipajul s-a temut ca altercatia celor doi ar putea provoca prabusirea aparatului de zbor. Cehii Jiri si Katka Bartek si-au inceput altercatia pe aeroportul din Budapesta, subiectul fiind desele seri petrecute de sot peste program la locul de munca. Ei au continuat cearta si dupa decolarea spre Cipru, lovindu-se cu pumnii si picioarele si azvarlind spre stewardese sticle de plastic si echipament de siguranta, scrie Click.

Masinuta placata cu 7.000 de cristale Swarovski. Desi este o jucarie, probabil ca nu va ajunge niciodata pe mainile vreunui pici care sa se ia la intrecere cu prietenii detinatori de masinute din tabla. Nu de alta, dar miniatura, ce va fi lansata zilele acestea si in tara noastra, de un producator celebru de jucarii, este placata cu cristale Swarovski. Macheta Lamborghini realizata la scara 1 la 18 are nu mai putin de 7.000 de cristale Swarovski lipite manual, iar pretul este unul pe masura, adica 1.200 de euro, scrie Libertatea.

Alcoolic si fumator la numai 4 ani! Caz socant in China! Un copil de numai 4 ani, pe nume Dong Dong, este fumator inrait si bea de stinge. Medicii sunt scandalizati ca bunicii nu pot sa-l dezvete pe micut de relele apucaturi. Dong Dong traieste impreuna cu bunicii sai in satul Banqiao, din provincia Anhui (estul Chinei). Medicii din orasul cel mai apropiat, Feidong, au descoperit cu stupoare ca acesta fumeaza si bea si le-au atras atentia batranilor sa-l forteze sa renunte la viciu, scrie Click.

A vrut sa-si vanda bunica pe eBay pentru ca o enerveaza. O fetita de 10 ani din Essex, Anglia, a vrut sa-si vanda bunica pe eBay, deoarece o enerveaza pentru ca se vaita prea mult. Zoe Pemberton a pus un anunt pe Internet in care-si scotea bunica de 61 de ani la licitatie, pentru ca nu mai suporta vaitele ei permanente. Astfel, pustoaica a descris "marfa" drept "foarte mamoasa" adaugand ca "ii place sa bea cafea si ceai si mancarea condimentata cu curry", scrie Libertatea.

Parasita de iubit prin mesaje lipite pe stalpi. O femeie din Australia, pe nume Jennifer, a devenit principalul subiect de discutie in Sydney, dupa ce a fost parasita de iubit prin intermediul unor mesaje lipite pe stalpi de telegraf. In primele ore ale diminetii, barbatul a lipit cinci afise separate pe stalpi de pe strada Barrenjoey Rd, Avalon. Primul mesaj a fost unul cat se poate de romantic: 'Jennifer, vrei sa te casatoresti cu mine?'. Urmatorul, insa, a clarificat lucrurile: 'Doar glumeam, ne despartim'. El a fost succedat de 'Ai sase zile sa pleci din casa', scrie Click.

Prezervative umflate pe autostrada. Ce faci cand te asteapta un drum lung cu masina si incepi sa te plictisesti? E simplu, incepi sa-ti gasesti ocupatie, sa faci ceva amuzat care sa-ti distraga atentia. Daca unii asculta muzica sau citesc, altii incep sa se joace cu prezervativele. Tinerii din imaginile de mai jos au incercat sa faca baloane din prezervative cu ajutorul vantului si au reusit, scrie Libertatea.