Te epilam definitiv daca ne dai ovulele! Bani si tratamente de infrumusetare in schimbul ovulelor! Asa erau ademenite pacientele clinicii Med New Life din Capitala. Adevarul a iesit la iveala dupa ce o tanara a ajuns cu ovarele inflamate la Spitalul Colentina in urma unei astfel de prelevari. Tanara care a depus plangere la Colegiul Medicilor Bucuresti (CMB) sustine ca pacientele care reveneau la clinica pentru a-si dona ovulele primeau bani, injectii cu botox si epilari definitive. Ea se plange ca dupa prelevare s-a trezit cu senzatii de ameteala si voma, dar a fost trimisa acasa. A doua zi ea a ajuns la Spitalul Colentina in stare grava, iar medicii au trebuit sa ii scoata ovarele, scrie Libertatea.

A avut 40 de viermi din nas. Conform TheMorningStarr.co.uk, o femeie din India a fost la mai multe controale medicale saptamana trecuta din cauza sangerarilor nazale dese. Femeia, in varsta de 70 de ani, sangera abundent si avea dureri cumplite, iar doctorii nu au stiut ce sa ii faca. In cele din urma, specialistii au descoperit in nasul femeii zeci de viermi care isi facusera adapost acolo si care ii devorau fata femeii din interior, scrie Gardianul.

Romanii au stabilit un nou record pentru cel mai lung lant de pizza din lume. Noul record mondial pentru cel mai lung lant de pizza a fost stabilit, sambata, la Bucuresti - 496,97 metri - cu ajutorul a peste 2.200 de pizze, potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor, Bucharest Food Festival. Reprezentantul Cartii Recordurilor a omologat cel de-al doilea record mondial propus de organizatorii Bucharest Food Festival si realizat de un lant de pizzerii si un producator de ketchup. Lantul de pizza, care a masurat 496,97 metri si a fost format din peste 2.200 de pizze, a fost asezat pe mese aliniate pe 14 randuri de circa 100 de voluntari, scrie Gardianul.

Uriasul planetei isi cauta sotie. Cel mai înalt om din lume a vizitat, zilele trecute, Viena cu un scop precis: Să cunoască o fată pe care, ulterior, s-o ceară de nevastă. Turcul Sultan Kosen are o înălţime de 2,46 metri şi a intrat în Cartea Recordurilor. Acest lucru nu a compensat însă cu greutăţi de tot felul care apar aproape zilnic. „Nu găsesc îmbrăcăminte, pantofi, nu pot să mă urc în orice fel de taxiuri decât dacă fac mişcări acrobatice, merg doar cu ajutorul bastoanelor şi toată lumea se uită la mine ca la un monstru. Vreau să mă iubească şi pe mine cineva!", s-a destăinuit Sultan după ce a făcut o plimbare în capitala Austriei. Integral in Click.

Un ratoi a supravietuit cu un cui in cap. Tully, un ratoi din Australia, se poate considera din cale afara de norocos, dupa ce a fost impuscat in cap cu un pistol de cuie. Dupa trei zile in care inspectorii de la protectia animalelor au incercat sa prinda pasarea innebunita de durere, aceasta a ajuns, in sfarsit, la o clinica veterinara, unde a fost operata cu succes. In prezent, Tully se simte bine, dar face tratament cu antibiotice pentru a impiedica o eventuala infectie, scrie Cancan.

Un val i-a ajutat sa intre in Cartea Recordurilor. Au vrut sa intre in cartea recordurilor, si au reusit. Astazi, in Africa de Sud, la Cape Town, 105 surferi s-au dat pe acelasi val simultan. Dupa mai multe incercari esuate anul trecut in Brazilia, valul de astazi a fost cu noroc pentru temerari. Pentru ca recordul sa fie omologat de reprezentantii Guiness Book, fotografiile au fost facute dintr-un elicopter, scrie Libertatea.