O brazilianca si-a implantat 10 litri de silicon in sani. O tanara obsedata sa aiba un bust cat mai mare a suferit pana acum 32 de interventii chirurgicale menite a-i mari sanii. In urma celor 32 de operatii, tanara si-a implantat 10 litri de silicon, desi medicii au avertizat-o pe blonda ca isi pune in pericol nu numai sanatatea, ci si viata, scrie Cancan.

Un prezentator BBC a murit in timpul unui joc erotic. Prezentatorul Kristian Digby de la BBC a fost gasit mort ieri, in locuinta sa din Londra, iar presa britanica informeaza ca acesta s-ar fi sufocat in timpul unui joc erotic. O examinare postmortem este in desfasurare, insa se crede ca Digby s-ar fi sufocat din greseala, in timpul unui joc erotic ce presupune privarea de oxigen pentru a spori placerea, scrie Libertatea.

La 2 ani, cantareste 42 de kg. O familie din orasul Taocun, China, trece printr-o experienta ingrozitoare. Fiica, de numai doi ani, a acesteia, cantareste 42 de kilograme. Parintii celei mai grase copile din lume lupta cu disperare s-o aduca la greutate normala. La numai doi ani, fata cantareste cat o chinezoaica la varsta adulta, scrie Click.

A slabit 66 de kilograme in 18 luni. Janet Paton, o britanica in varsta de 38 de ani, n-a putut fi operata la genunchi pe motiv ca este prea grasa. "Medicii de la spitalul din Barnsley au fost categorici si mi-au spus in fata ca riscam sa mor in timpul interventiei", si-a amintit Janet, care, in urma cu 18 luni, cantarea 132 de kilograme, scrie Cancan.

O capra, prinsa dupa o urmarire ca-n filme de 30 de minute. O capra scapata in libertate pe strazile orasului texan Odessa le-a dat ceva de furca autoritatilor americane, pana cand a fost prinsa. In urma unui anunt telefonic, politia din Odessa a fost informata de existenta unei capre, in libertate pe strazile orasului. Animalul a fost reperat apoi in apropiere de parcarea unui restaurant Taco Bell, scrie Libertatea.

De lene, isi plimba cainele in timp ce sofa. Un englez, prea lenes sa-si plimbe cainele pe jos, s-a ales cu permisul auto suspendat, dupa ce autoritatile au aflat de obiceiul lui. Paul Railton, in varsta de 23 de ani, din districtul Durham, obisnuia sa-si scoata animalul la plimbare in timp ce el isi conducea masina. Acesta a intrat in vizorul politiei dupa ce un biciclist l-a reclamat pentru tratament necorespunzator asupra animalelor de companie, scrie Click.

Au facut sex in mijlocul strazii fara sa le pese de masinile din trafic! Odata cu venirea primaverii, adeptii sexului in public au revenit! Un cuplu din Germania, lipsit total de inhibitii, a lasat frau liber pasiunii in mijlocul unei strazi din orasul Krefeldin. Cei doi au oprit masina in mijlocul strazii si au tercut la actiune, fara sa se sinchiseasca de masinile din trafic sau de camerele de supraveghere, scrie Cancan.

A trait doi ani doar cu frunze si iarba. Un chinez sustine ca timp de doi ani de zile a supravietuit doar cu verdeturi salbatice. De cand a inceput aceasta dieta, Li Sanju, in varsta de 50, din satul Niuwei, provincia Guangdong, spune ca este cel mai fericit om. Nu arata diferit fata de consateni, dar miroase a iarba, scrie Click.