O femeie a ramas blocata doua zile in toaleta unui stadion din Melbourne! Oamenii de ordine de la stadionul Etihad din Melbourne, Australia, au descoperit, astazi, in una dintre toaletele arenei, o femeie in virsta de 57 de ani. Politia estimeaza ca femeia a ramas inchisa in baie dupa meciul dintre Geelong si Richmond, disputat in acest weekend. Nu se stie cu exactitate daca baza sportiva a mai fost accesibila dupa meci. Femeia, care era confuza si suferea de o usoara hipotermie, a fost trasnportata imediat la spital. Politia a declarat ca nimeni nu a fost dat disparut, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Uite cum arata copilul care are 34 de degete! Unic in lume. Akshat Saxena, in varsta de un an, din India, are 7 degete la fiecare mana si 10 la fiecare picior. Se pare ca el sufera de o polidactilie, o malformatie congenitala. "Eram asa de fericita cand am nascut, pentru ca este primul nostru copil, dar cand i-am vazut degetele am ramas socata si surprinsa" a spus mama baietelului. Akshat a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind oficial baiatul cu cele mai multe degete din lume, anunta Cancan.

Cea mai scumpa sticla de vin a fost vanduta pentru 75.000 lire sterline. O sticla de vin Chateau d'Yquem vechi de 200 de ani a fost cumparata de un colectionar pentru suma de 75.000 lire sterline, devenind astfel cea mai scumpa sticla de vin alb din lume. Sticla de Chateau d'Yquem din 1811 a fost vanduta colectionarului francez Christian Vanneque care planuieste sa guste din vinul pretios abia in 2017, cand va sarbatori 50 de ani de cariera ca enolog. The Antique Wine Company a vandut sticla de Chateau d'Yquem in prezenta unei cohorte de oenologi, care au confirmat veridicitatea continutului sticlei, acordand punctajul maxim vinului produs in perioada razboaielor napoleoniene intr-o podgorie de langa Bordeaux, informeaza Click.

Socant! Afla cine e Sita, femeia care a nascut 24 de copii intr-un an. In mod normal, perioada de gestatie in cazul oamenilor este de noua luni. Aceste reguli nu se aplica tuturor, potrivit unei clinici din India. Acolo o femeie naste si de doua ori pe luna, iar cele care aduc pe lume copii nu sunt doar de sex feminin. Daca credeti ca e o gluma gresiti, dar nici ceva foarte serios nu e, deoarece este vorba despre o poveste incalcita care are la baza falsificarea unor documente oficiale. Reprezentantii unei clinici din Rajastan nu stiau cum sa mai faca rost de bani de la stat, astfel incat au falsificat mai multe documente de-ale pacientilor si nu numai, scrie Libertatea.

Vrei sa ai masina spalata bine? Te costa 15.000 de dolari! Vezi unde. Cea mai scumpa spalatorie din lume s-a deschis in Dubai. Un tratament "all inclusive" pentru automobil costa 15.000 de dolari si dureaza o saptamana. Totusi, nu orice masina poate fi "tratata" la aceasta spalatorie. Compania Monza Ultimate Dealing and Protection accepta doar super-masini ca Ferrari, Maserati, Aston Martin, Rolls Royce sau Lamborghini. Curatarea propriu-zisa se face folosind nanotehnologia, un lucru care asigura ca nu se produce nici un contact intre angajati si masina, iar personalul este instruit timp de sase luni pentru a putea observa si curata pete care nu sunt vizibile cu ochiul liber, anunta Cancan.

Hotdogul asta costa 250 de lei. Te bagi? Ideea de a lansa pe piata un produs demn mai de graba de un restaurant de lux decat de un fast food i-a apartinut unui mic restaurant din SUA. Localul aflat pe stadionul de baseball Massachusetts a scos pe piata un sandvis urias care costa 85 de dolari. Acesta are peste 1.250 de kilocalorii si contine un cremvurst autentic din carne de curcan si vita, produs numai de "The Enterprise" pentru SUA. Sandvisul a fost botezat ￯McMullen Dog" si reteta lui omologata. "Monstrul" cantareste 500 de grame. Numai cremvurstul are 300 de grame, iar bagheta produsa de o firma de panificatie exclusivista, 150 de grame. Carnea este unsa cu ulei de trufe, si presarata cu praf de ciuperci porcini. Crema de trufe este adaugata cu generozitate, peste painea unsa cu grasime de somon si busuioc, informeaza Click.