Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. Dragnea mai spune ca va anunta in curand daca va candida sau nu la sefia PSD.

Liviu DragneaFoto: captura B1 TV

"Este o decizie cu consecinte serioase atat asupra partidului, cat si asupra guvernarii. PSD, in mod firesc, isi doreste sa ramana la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD", a declarat Dragnea.

Declaratii Liviu Dragnea:

  • O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD.
  • Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare. Dar cea mai importanta este decizia lui.
  • Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare. Vrem ca PSD sa ramana la guvernare pana la alegerile parlamenatre de anul viitor
  • Nu sunt nemultumit de Victor Ponta, dar exista in partid si nemultumiri fata de anumiti ministri cum a fost cazul la Transporturi.
  • Nu ii subminez astfel autoritatea lui Victor Ponta. Un guvern nu poate functiona rupt de partidul pe care-l reprezinta.
  • Despre Gabriel Oprea: Poate fi un premier bun, dar PSD nu va accepta decat un premier dat de partidul nostru, asa cum a fost intelegerea in Coalitie.
  • Despre primaria Capitalei: E momentul ca PSD-ul sa dea un primar care sa faca din Bucuresti o capitala europeana asa cum locuitorii ei merita.