Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, intr-o interventie la Realitatea TV, ca jurnalistul Catalin Tolontan "a scris dupa zvonuri si a refuzat cu rea intentie sa se documenteze" desi ministerul condus de ea a dat un comunicat in care explica situatia banilor pentru diurnele jurnalistilor. Aceasta sustine ca a facut mai multe postari pe blogul jurnalistului in care sa explice situatia, dar ca acestea nu au aparut.

Udrea spune ca in presa si pe bloguri circula un zvon potrivit caruia Catalin Tolontan "face acest scandal fiindca are interes intr-o afacere cu statul". Mai exact, Udrea spune ca este vorba despre o firma apropiata jurnalistului care urmareste s aobtina un contract cu statul pentru realizarea unor tiparituri. Ministrul spune ca va verifica situatia si va anunta chiar ea daca zvonul este o inventie.

Tolontan: Udrea m-a amenintat

Catalin Tolontan a catalogat drept inventii afirmatiile si spune ca ministrul Turismului i-a transmis" ca se va ocupa personal, informativ de mine''

''A fost foarte amenintatoare. Mi-a transmis ca se va ocupa personal, informativ, de mine, pentru a demonstra ca am pus multa rea-credinta la fundamentul cazului Ridzi. I-am spus ca PD-L investigheaza de o luna si jumatate de ce ne ocupam cu atat de multa ardoare de cazul Ridzi, dar ea a spus ca are cu totul alte metode'',a declarat Tolontan la Realitatea TV.

Acesta a mai declarat caorice postare a ministrului va fi validata oricand pe blogul sau.