A fost insarcinata timp de 30 ani! Haitiana Lusianni Isa, in varsta de 65 ani, a ramas insarcinata acum 30 de ani, dar nu a nascut pruncul. Medicii de la spitalul Luis Eduardo Aybar din Santo Domingo i-au extras recent fetusul mumificat, pe care femeia il purtase in pantece timp de 3 decenii, scrie Click.ro.

o lume nebunaFoto: Colaj foto

Mananca tapiteria canapelelor. Adele Edwards, o femeie din SUA, sufera de o dependenta mai mult decat bizara: ea nu se poate abtine sa nu manance tapiteria de la canapele si scaune. Si asta pentru ca sufera, potrivit medicilor, de o tulburare care face ca apetitul ei pentru substante nenutritive sa fie exagerat, potrivit Libertatea.ro

Copii de 4-5 ani machiati si bronzati artificial! De cele mai multe ori, parintii isi duc copiii la castinguri, pentru ca acestia sa apara in reclame. Mai tarziu insa, ei descopera ca micutii lor sunt traumatizati de lumea tumultoasa a publicitatii. Ei sunt supusi la machiaj excesiv si la bronzare artificiala, la doar cativa anisori, conform stirileprotv.ro. In ceea ce priveste costurile, parintii au avut parte si de tepe din partea firmelor de promovare, scrie Cancan.

Fenomen bizar: Le "fierbe" apa in fantana! De cateva zile, este pelerinaj in curtea unei familii din comuna Voineasa, judetul Olt. Oamenii constata uluiti ca apa fantanii vecinilor clocoteste si pun totul pe seama unei minuni dumnezeiesti. Sotii Elena si Stefan Ditu, au de un sfert de secol fantana din curte. Acum o saptamana insa, au vazut ca apa din put este fierbinte. "De doua zile, apa a inceput sa fiarba. Ies aburi din ea, este numai buna de spalat. Poate e o putere dumnezeiasca. Avem fantana asta de 25 de ani, dar asa ceva n-am mai pomenit", a marturisit Elena Ditu. Oamenii spun ca apa este atat de fierbinte incat a distrus si furtunul pompei, scrie Click.

O frizerita si-a luat la bataie clienta in timp ce o coafa. Frizerita discuta cu o a treia persoana cand a devenit neatenta la coafura clientei sale. Aceasta din urma s-a ridicat de pe scaun iar intre cele doua femei a izbucnit o bataie, scrie Cancan.ro.

Un oras intreg din Timis sta pe petrol de un miliard de dolari. O companie de exploatare a petrolului a descoperit o adevarata mina de aur in zona orasului Jimbolia, de la granita cu Serbia. Pe cele doua campuri din jurul localitatii, specialistii estimeaza ca ar exista intre 1,3 si 6 milioane de barili de titei. Extractiile de petrol si gaze naturale de la Jimbolia erau in voga la inceputul anilor '80, insa au fost abandonate dupa Revolutie. Compania Zeta Petroleum, care se ocupa cu dezvoltarea, exploatarea si evaluarea campurilor de petrol si gaze a revenit in zona pentru cercetari, anul trecut, scrie Cllck.ro.