In lupta pentru audienta, posturile apeleaza la artileria grea: emisiuni electorale de divertisment care sa atraga publicul, plictisit de subiecte politice.

Cand politica nu mai este interesanta, producatorii de televiziune inventeaza formate noi, care sa le recastige publicul. In plina campanie electorala, Realitatea TV lanseaza o emisiune de confruntare intr-un ring de box, in timp ce Pro TV vine cu un format in care candidatii la primarie sunt prezentati din perspectiva familiei si a prietenilor. In conditiile unei audiente in scadere pentru emisiunile electorale, aceste tehnici ar putea da roade.

Candidatii se confrunta in ring, show-ul produs de Valeriu Lazarov, „Meciul serii“, debuteaza la Realitatea TV in aceasta seara in decorul unui ring de box. Astfel, intre orele 21.30-22.00 si 23.30-24.00, telespectatorii vor fi introdusi in tematica „Meciului serii“, care se va difuza de luni pana miercuri, intre orele 21.30 si 24.00 si joi, intre orele 22.00 si 24.00. Punctul culminant va fi atins in editia din 12 iunie, cand „Meciul serii“ ii va avea invitati pe candidatii ramasi in cursa pentru Primaria Capitalei dupa turul I.

Integral in Evenimentul Zilei