Premierul Victor Ponta, deputat PSD, si Sebastian Ghita, in prezent deputat neafiliat, fost PSD, s-au aflat amandoi miercuri dupa-amiaza in biroului presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Potrivit Digi 24, Victor Ponta i-a spus reporterului care l-a intrebat ce au discutat ca nu a fost acolo si nu stie, luandu-l chiar de brat sa il duca in birou pentru a ii arata ca nu este acolo Ghita, in timp ce Zgonea a sustinut ca Ghita a fost si a vorbit cu el, nu cu Ponta.

Victor Ponta a ajuns in biroul presedintelui Camerei Deputatilor la ora 17:16. Dupa doar 10 minute, din acelasi birou a iesit deputatul neafiliat, fost PSD, Sebastian Ghita, relateaza Digi 24.

Intrebat dupa doar o ora de jurnalisti daca s-a intalnit cu fostul sau coleg Sebastian Ghita, premierul Victor Ponta a declarat ca nu l-a vazut. Insa, Valeriu Zgonea spune ca el e cel care a discutat cu Sebastian Ghita.

Vezi aici imaginile surprinse de Digi 24 si dialogul pe care Ponta l-a avut cu reporterul, pe care Ponta l-a luat de brat si a vrut sa il duca in birou sa ii arate ca nu se afla acolo Sebastian Ghita:

Cand a iesit din biroul lui Zgonea, Sebastian Ghita a fost intrebat de jurnalisti ce face, si a raspuns: "Actionam, nu gandim".