Furtuna in paradisul prezidential. Discutie in sedinta conducerii PD-L - Vasile Blaga: „Ti-ai imprastiat gunoaiele in toata tara“. Cezar Preda: „Tu esti un gunoi!“. Sorin Frunzaverde (stinga) si Cezar Preda (dreapta)si-au spalat rufele in familia democrat-liberala Nervozitatea lui Traian Basescu i-a atins si pe subalternii sai de la PD-L, care fac ca sedintele conducerii partidului prezidential sa fie din ce in ce mai zgomotoase.

Ieri, in sedinta Biroului Politic de Conducere al PD-L, vicepresedintele Cezar Preda si secretarul general al partidului, Vasile Blaga, au avut un schimb de replici care l-ar fi umplut de invidie si pe Gigi Becali. Cezar Preda si-a manifestat supararea legata de faptul ca Vasile Blaga, prin liderul grupului de la Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, s-ar fi amestecat in alegerile de saptamina trecuta pentru conducerea organizatiei de studenti.

Intre Preda si Cristian Radulescu exista tensiuni mai vechi, generate de incercarile repetate ale vicepresedintelui de a-si adjudeca functia de lider al grupului PD de la Camera Deputatilor. Potrivit relatarilor a mai multi lideri participanti la sedinta, Vasile Blaga a fost foarte iritat de interventia lui Cezar Preda si i-a spus acestuia ca, „daca nu-i convine ceva, n-are decit sa-si faca singur organizatii pe care sa le controleze“.

„Si asa ti-ai imprastiat gunoaiele prin toata tara!“, i-a strigat Blaga vicepresedintelui, dupa cum afirma sursele citate, referire facuta la afacerile cu firme de salubrizare in care a fost implicat Cezar Preda.

Integral in Cotidianul