Fostul ministru al justitiei Tudor Chiuariu, actualmente consilier al premierului Tariceanu si candidat la Parlament, si-a deschis un blog video, unde ii invita pe toti ziaristii, simpatizantii PNL, dar si pe dusmani sa il priveasca si sa il asculte.

„Jurnalisti si simpatizanti de toate culorile, deontologi sau tonomate, khmeri portocalii negri in cerul gurii, liberali cu papion sau petroliberali, pesedisti cu basca ori cu matusi si termopane, alegatori pasionati sau dezinteresati de politica, cetateni de ambele sexe si de toate confesiunile sunteti invitati de astazi pe www.tudorchiuariu.ro“, scrie fostul ministru intr-un comunicat de presa.

Dorinta de comunicare si de interactiune umana este atat de mare la Chiuariu incat si-a deschis nu numai adresa de blog, ci si-a facut si un cont de messenger, dar si doua conturi pe doua site-uri „de agatat”, Hi5 si Facebook, accesibile odata cu adresa blogului.

Tudor Chiuariu va candida in alegerile din 30 noiembrie pentru un loc de parlamentar, in judetul Iasi, controlat de baronul liberal, Relu Fenechiu. (A.D.)

Cotidianul