De ce slabim cand facem sport? Uite ce spun oamenii de stiinta. Exercitiile fizice stimuleaza muschii sa elibereze o molecula care modifica celulele adipoase, transformandu-le in masini de arderea caloriilor, au descoperit oamenii de stiinta. Exercitiile ne pun in miscare muschii, dar ele afecteaza si restul celulelor din corp, chiar si pe cele din creier, aflam din Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Sucul de struguri calmeaza febra. Unul din primele simptome ale afectiunilor sezonului rece este febra. Specialistii in medicina naturista spun ca remediile naturale ne pot fi de mare ajutor. Care sunt acestea, in Click.

O jumatate de avocado pe zi face minuni pentru silueta. Ai prostul obicei sa rontai intre mese? Incearca sa mananci o jumatate de avocado pe zi. Daca vei consuma la sfarsitul mesei de pranz o jumatate de avocado nu vei mai simti nevoia sa iei gustari intre mese, spun expertii. In cadrul studiului lor, cercetatorii au comparat efectele consumarii unui avocado crud dupa masa si efectele unui pranz fara avocado, scrie Doctorulzilei.ro.

5 greseli comune in igiena ta sexuala. Sexul cel mai intens este cel spontan. Tot el este si cel mai periculos pentru sanatatea ta, daca nu iti iei masurile de igiena corespunzatoare. Frenezia... ... momentului si relaxarea de dupa te pot determina sa comiti anumite greseli de care nici n-avea habar, scrie Libertatea.

Cum ai grija de ochi pe timpul iernii? Vremea rece, vantul, reflexia soarelui pe zapada, dar si umezeala scazuta din locuinte, cauzata de sistemul de incalzire, sunt principalii factori care pot produce neplaceri ochilor nostri iarna. Sfaturi ca sa le poti depasi, in Libertatea.