Poti slabi doar daca iti atingi fata! Nu ai nevoie sa faci nici sport, nici sa tii dieta. Stimularea anumitor puncte ale fetei, precum fruntea si barbia, prin lovirea usoara cu degetele, favorizeaza pierderea in greutate, iar efectele acestei proceduri sunt de durata, spre deosebire de dietele de slabire traditionale. Principalii adversari ai pierderii in greutate pentru persoanele care urmeaza o cura de slabire nu sunt ciocolata si cartofii prajiti, ci "mancatul emotional", aflam din Cancan.

UtileFoto: Colaj foto

Cate mese e indicat sa iei pe zi ca nu te ingrasi si sa tii sub control glicemia? Persoanele care consuma zilnic un mic dejun si un pranz consistent isi tin mai bine sub control greutatea si glicemia, comparativ cu cele care prefera sa ia sase gustari zilnic, au descoperit cercetatorii din Cehia. Potrivit unui studiu realizat in Cehia, doua mese copioase zilnice s-au dovedit benefice mai ales pentru persoanele cu diabet de tipul 2, insa de aceasta "dieta" ar putea beneficia orice persoana care doreste sa isi tina greutatea sub control, potrivit Doctorul zilei.

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum sa-ti amenajezi casa! Unele persoane sunt mai introvertite, mai clasice, mai asezate, altele mai indraznete, le place sa iasa din tipare, altele vor mereu sa incerce lucruri noi. E normal, suntem diferiti, prin urmare si casele noastre sunt diferite in ceea ce priveste amenajarea lor. Acest lucru nu tine de buget, vei vedea. Ci de zodie, noteaza Click.

Schimbari in relatiile de cuplu pe care femeile le detesta. Beneficiile obtinute pe parcurs de o relatie de cuplu inainteaza in timp vin laolata cu unele schimbari pe care, mai ales femeile, le detesta. Schimbarile in relatie apar pe fondul familiaritatii partenerilor, dar si a rutinei. Cele mai frecvente schimbari care apar in relatia de cuplu, odata cu trecerea timpului, tin de ingrijirea personala, de politete, dar si de atentia acordata lucrurilor mici, scrie Doctorul zilei.

Semintele de dovleac iti mentin inima sanatoasa. Nu degeaba specialistii in medicina alternativa ridica in slavi semintele. Multe din ele contin substante benefice pentru organism si pot preveni sau chiar trata anumite afectiuni. Desigur, vorbim despre seminte crude, nu prajite si sarate, cum sunt cele pe care le cumparam ambalate din magazine si le mancam cu atata placere in fata televizorului! Dr. Cristina Balanescu a detaliat pentru Libertatea proprietatile mai multor seminte care s-au dovedit, de-a lungul timpului, benefice pentru organism, aflam din Libertatea.