Sucul care inhiba cresterea tumorilor canceroase. Fie ca suferi de hipertensiune, ai colesterolul marit sau ai probleme cu sistemul digestiv, exista un remediu eficient care lupta in mod eficient impotriva acestor probleme de sanatate si nu numai. Afla ce bautura este indicat sa consumi pentru o sanatate de fier. Ingrediente: 2 tulpini de telina, 1/2 sfecla rosie, 2 morcovi, 1/2 mar verde, 1 lamaie. Ingredientele se amesteca bine intr-un blender pana cand compozitia devine cremoasa. Studiile arata ca telina contine opt grupe de compusi anticancerosi, care lupta impreuna impotriva tumorilor canceroase. Acizii fenolici impiedica prostaglandina sa stimuleze dezvoltarea celulelor canceroase, in timp ce cumarina impiedica distrugerea tesuturilor corpului ce poate fi cauzata de radicalii liberi, noteaza clickpentrufemei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

O pozitie incorecta la birou cauzeaza varice si dureri de spate. Pe langa faptul ca scurteaza viata, obiceiul statului pe sezut deterioreaza vizibil calitatea anilor pe care-i mai avem. "Mecanismul este simplu. Statul in sezut inseamna automat ca toata energia luata din mancare, toate glucidele si grasimile nu mai ajung sa fie consumate in mod natural, prin miscare. si ne trezim cu diabet sau obezitate", explica dr. Calin Ciubotaru. Printre daunele cauzate de sedentarism se numara si ingrosarea arterelor sangvine, calea sigura spre infarct sau accident cerebral. Postura si structura scaunului sunt alti factori-cheie in bolile lenesului, informeaza doctorulzilei.ro.

Alimente sanatoase care devin daunatoare daca sunt preparate incorect. In cazul unor alimente trebuie sa tii cont de anumite reguli cand le prepari, altfel le poti transforma in cei mai mari dusmani ai organismului tau. Semintele de chia trebuie inmuiate. Doar doua lingurtie de seminte de chia ofera organismului 4 grame de proteine, 8 grame de fibre si o cantitate mare de acizi grasi Omega-3. Cu toate acestea, semintele pot cauza probleme de sanatate din cauza ca absorb multa apa si pot bloca esofagul. De aceea, inainte de a le consuma este indicat sa le tii la inmuiat o ora. Nu consuma varza Kale cruda. Acest tip de varza este considerata un superaliment, deoarece are proprietati antioxidante, antiinflamatoare si anticanceroase. Integral in clickpentrufemei.ro.

Cum ajuti ficatul sa functioneze mai bine. Ficatul este expus zilnic unei cantitati mari de toxine si desi organismul are propriul sistem de detoxifiere, uneori poate fi suprasolicitat. Hidratarea este esentiala pentru buna functionare a ficatului. Apa curata toxinele si elimina reziduurile, iar daca o amesteci cu lamaie, ajuti la detoxifierea ficatului. Incepe-ti ziua cu o cana de apa calda amestecata cu zeama de la jumatate de lamaie. Mananca sanatos. Alimentele procesate sunt pline de toxine, iar daca vrei sa ai un ficat sanatos, ar trebui sa eviti cat poti de mult zaharul, cafeaua si alcoolul. Ficatul iubeste alimentele sanatoase, precum sfecla, legumele crucifere, care intaresc capacitatea acestui organ de a elimina chimicalele, si produsele care contin inulina, scrie Libertatea.ro.

De ce apar si cum scapam de punctele negre. Nu dor, nu sunt o problema grava de sanatate, insa din punct de vedere cosmetic punctele negre sunt o adevarata corvoada, dificil de indepartat. Exista totusi remedii la-ndemana, care pot reduce mare parte din petele negre care apar in special pe nas. Ce sunt punctele negre si de ce sunt atat de greu de scos, dar mai ales de ce au obiceiul suparator sa reapara? Chiar daca reusim sa eliminam o parte din ele, nu trebuie sa ne bucuram prea mult. Cele mai multe se formeaza din nou si, astfel, suntem nevoiti sa ducem o lupta nesfarsita cu ele. Din pacate, cand nuanta tenului este foarte deschisa punctele negre devin o adevarata problema estetica, imposibil de mascat cu creme, fond de ten, corectoare. Punctele negre apar de regula din cauza dilatarii porilor, care creaza mediul potrivit pentru acumularea secretiei abundente de sebum. Specialistii in dermatologie explica faptul ca terminatiile glandelor sebacee ajung pana la suprafata pielii, timp in care sebumul produs se oxideaza in contact cu aerul si rezulta o culoare inchisa, scrie clicksanatate.ro.