Cum scapi de celulita cu zat de cafea? Cofeina este unul dintre ingredientele principale ale multor creme anticelulitice. Din fericire, iti poti crea propriul tratement anticelulitic acasa. Conform Clinicii Mayo, 80% dintre femei au celulita. Vazuta ca o textura a pielii cu mici umflaturi, cleulita este un gen de grasime care nu dispare cu usurinta. Cauzata de genetica, schimbari hormonale, circulatie proasta sau acumularea de toxine, aspectul de coaja portocala apare cele mai multe ori in zona coapselor si a feselor. Aplicata pe piele, cofeina elimina celulita prin imbunatatirea circulatiei din zona afectata. Acest lucru ajuta la inlaturarea toxinelor si a apei in exces din tesuturi, prin urmare aspectul de "coaja de portocala dispare". Efectele stimulatoare ale ingredientelor din cafea pot crea un aspect mai tonifiat si ingrijit. Cu toate astea, efectul este temporar, scrie DoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum iti detoxifici colonul cu doar doua ingrediente. Multe boli ar putea fi prevenite prin eliminarea mucusului si a parazitilor din intestine. Vezi cum poti sa iti detoxifici colonul cu doar doua ingrediente. Organismul tau reactioneaza, atunci cand ai toxine in intestine. Te constipi frecvent, ai probleme de auz si de vedere, nu reusesti sa te ingrasi sau, din contra, te ingrasi prea mult, ai probleme cu ficatul sau rinichii. Problemele de colon pot duce si la aparitia unor tipuri de cancer, anunta Unica.ro.

Cum iti dai seama ca ai meningita. Meningita este o inflamatie a membranelor care invelesc creierul si maduva spinarii si este cauzata de o infectie. Afla cum stii ca o ai si ce trebuie sa faci la primele simptome. Meningita apare, de obicei, la copii, adolescenti si adulti tineri, dar si oamenii in varsta si cei care au probleme de sanatate sunt supusi riscului de a face boala. Exista doua tipuri de meningita, potrivit webmd.com: meningita virala, care nu provoaca probleme grave, si cea bacteriana, care poate duce si la deces. Meningita virala este cauzata de virusi, iar cea bacteriana, de bacterii, insa in cazuri rare, poate fi provocata si de alte organisme sau medicamente. Acesti germeni pot trece usor de la o persoana la alta, prin tuse, stranut ori contact apropiat, asa ca boala este contagioasa, informeaza Libertatea.

Secretele parului frumos si sanatos. Par care cade, se rupe, se ingrasa ori creste foarte greu, scalp sensibil, uscat, matreata... Probleme pe care multe dintre noi le cunoastem si nu am reusit sa le rezolvam, explicate in detaliu de medicul specialist dermatolog Alexandra Coltoiu. Aportul de vitamine, nutrienti, oligoelemente influenteaza semnificativ desimea si aspectul firului de par, un fapt studiat si bine documentat, care nu se incadreaza in categoria miturilor legate de frumusete. Celulele radacinii firului de par se afla pe locul doi ca viteza de multiplicare, astfel incat au necesitati metabolice crescute. Daca le privam de acestea prin cure de slabire neechilibrate, alimentatie necorespunzatoare, intr-un interval de doua-trei luni vom observa cum parul incepe sa cada tot mai mult si sa arate din ce in ce mai subtiat si devitalizat, scrie Psychologies.ro.

Sucul care combate ulcerul gastric. Ulcerul gastric este cauzat de stres si de alimentatia haotica. Durerile de stomac localizate in partea de sus a abdomenului si senzatia de arsura sunt cateva dintre semnalele care anunta prezenta ulcerului. Un remediu eficient este sucul de morcov si banana. Mod de preparare: Spala cartofii si taie-i apoi pune-i in storcator. Pune sucul obtinut in blender, adauga migdalele, bananele si ceaiul de musetel. Amesteca si apoi bea cu inghitituri mici, in fiecare zi. Cum actioneaza: Sucul de cartofi nu are egal in tratarea aciditatii gastrice si a ulcerelor gastrice. Calmeaza si cicatrizeaza mucoasele digestive, anunta DoctorulZilei.ro.

Sulful, mineralul de la temelia sanatatii. Ce roluri are si de unde il luam. Ceea ce caracterizeaza sulful este cu siguranta mirosul sau pregnant si intepator. Cu toate acestea, este un element important pentru functionarea normala a organismului. Chiar daca nu are notorietatea calciului sau a magneziului, sulful nu este mai putin important pentru organism. Este implicat in aproape toate functiile vitale, avand un rol cheie in procesul de oxigenare a celulelor. Sa nu-ti imaginezi insa ca partitura lui nu se incheie aici. Sulful intra in compozitia aminoacizilor nesubstituibili: metionina, cisteina, cistina si taurina. Acestia la randul lor participa la sinteza proteinelor si a enzimelor care accelereaza miliardele de reactii chimice ce au loc permanent in corpul uman. De asemenea, sulful este un element de importanta capitala pentru oase si dinti, contribuind la fortificarea lor, informeaza Adevarul.