Elixirul tibetan al longevitatii din 3 ingrediente. Elixirul longevitatii este preparat de tibetani, iar medicii din aceasta zona il recomanda pentru intarirea imunitatii si curatarea sangelui de toxine, potrivit healthylifetricks.com. Pentru ca iti imbunatateste functiile organismului, te ajuta sa arati tanara mai mult timp. Elixirul tibetan are numeroase beneficii, printre care se numara tratarea constipatiei si prevenirea sclerozei. Cum prepari elixirul tibetan Pentru a prepara elixirul tibetan, ai nevoie de trei ingrediente: 100 ml de suc proaspat de lamaie; 200 de grame de miere; 50 ml de ulei de masline. Amesteca ingredientele intr-un recipient de sticla, care se inchide bine, si pastreaza bautura obtinuta in congelator, potrivit Unica.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Trucuri mentale sa treci cu bine peste pofte. Trebuie sa incerci aceste trucuri mentale pe care sa le folosesti cand vrei sa treci peste pofte (ciocolata, inghetata, junk food). Ideea este sa crezi ca nu ai nevoie de tot ce poftesti si ca poti opta pentru variante mai sanatoase. 1. Vizualizeaza un buton de pauza intern Daca cineva ti-ar cere sa ii imprumuti o suma mare de bani, inainte de a face ceva te-ai gandi la asta. Dar daca la sfarsitul zilei vei vedea in fata ochilor un bol de ciocolata sau inghetata cu greu te vei abtine sa mananci. La fel ca si cu banii sfatul este sa astepti 10 minute inainte de a lua orice decizie, potrivit doctorulzilei.ro.

Cum depistam si tratam astmul - Tot mai multi tineri si copii sufera de aceasta afectiune. Astmul este o boala cronica de plamani, caracterizata prin probleme recurente de respiratie si prin simptome ca lipsa de aer, respiratia suieratoare, senzatia de apasare in piept si tusea. Afectiunea se agraveaza in timp si afecteaza oamenii in mod diferit. De aceea, e foarte important ca pacientii sa invete sa o tina sub control. Cine face astm? Copiii cu alergie alimentara sunt mai predispusi decat alti copii sa faca astm. Alergiile la polen, praf de casa, blana de animale, fum, poluare cresc riscul de a produce astm. In randul celor mici, baietii au un risc aproape dublu sa faca astm, comparativ cu fetele. Iar mostenirea genetica poate sa joace un rol important, scrie Libertatea.ro.

Ce sunt trigliceridele si cum te afecteaza. Trigliceridele sunt grasimi care se gasesc in sange si care sunt folosite de organism pentru energie. Trigliceridele marite nu au simptome, insa daca au crescut din cauze genetice, poti observa mici depozite de grasime sub piele, potrivit webmd.com. Singurul mod in care iti poti da seama daca nivelul de grasimi din organism este in limite normale este sa iti faci o analiza a sangelui. Atunci cand trigliceridele cresc, peretii arterelor se ingroasa, iar riscul de accident cerebral, infarct sau boli de inima se mareste, scrie Unica.ro.

Asexualitatea exista! Iata ce inseamna. Asexualitatea atinge in medie 1% din populatia de pe glob, insemnand acei oameni carora le lipseste atractia sexuala pentru orice sau oricine. Dr. Nicole Prause este de parere ca asexualitatea este descrisa de experti ca fiind o orientare sexuala, insa aceasta este foarte greu de inteles. Orientarea sexuala inseamna modelul referential la caere ne raportam - suntem atrasi de femei, barbati sau de ambele sexe. Eroticul se gaseste la intersectia dintre corp, minte si spirit in timp ce atractia si orientarea sexuala variaza in functie de emotii, aspecte fizice si romantism. Pruase explica - "Orientarea sexuala se reduce la 3 factori : comportamente, emotii si cunostiinte", potrivit doctorulzilei.ro