Ce a patit un blogger de beauty dupa ce a renuntat la machiaj O tanara bloggerita din Marea Britanie a realizat un filmulet prin care incearca sa schimbe parerea societatii despre frumusete. Femeia a reactionat, astfel, la criticile pe care le-a infruntat in momentul in care a postat imagini cu ea nemachiata. Em Ford este un blogger de beauty din Londra, care a starnit un val de comentarii agresive in momentul in care a postat imagini cu ea nemachiata. "Esti urata" sau "nici nu ma pot uita la ea" sunt doar cateva dintre reactiile pe care le-au avut internautii, iar femeia a vrut sa le arate cat de nedreapta este perceptia lor. Dupa aceste reactii, Em a realizat un filmulet in care a adunat cele mai crude comentarii, dar si complimentele pe care le-a primit, pentru a arata impactul pe care le-au avut asupra ei, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

8 beneficii pentru sanatate ale semintelor de pepene rosu Fibrele, vitaminele (A, B, C), mineralele (magneziu, fier, mangan, calciu), antioxidantii, grasimile polinesaturate si cele monosaturate se fac responsabile de varietatea de virtuti terapeutice pe care le au aceste seminte. (1) Fibrele din semintele de pepene rosu asigura functionarea normala a aparatului digestiv, trateaza constipatia, faciliteaza eliminarea parazitilor intesinali si sunt un remediu eficient in icter si afectiuni inflamatorii. (2) Citrulina actioneaza ca un antioxidant si contribuie la dilatarea vaselor de sange, este eficienta in cazul pacientilor care sufera de ateroscleroza, hipertensiune si angina pectorala (3) De asemenea, gratie proprietatilor diuretice, semintele de pepene contribuie la eliminarea nisipului si pietrelor de la rinichi si mentin sanatatea cailor urinare. (4) Imbunatatesc memoria si concentrarea. Integral pe Avantaje.

Ce pericole te pandesc la mare. Iata cum le faci fata Pentru a savura din plin un sejur la mare este important sa ai in vedere cateva aspecte legate de apa, soare si mancare. Iata cum poti face fata afectiunilor ce pot aparea. Otita externa. Balaceala in mare sau in piscina este principala cauza a otitei externe. Apa se infiltreaza in conductul auditiv si permite proliferarea bacteriilor de orice tip. O durere ascutita in urechi si mancarimi sunt semnele ca si ceva nu e in regula. Intoxicatia alimentara. Sub efectul caldurii, bacteriile se dezvolta rapid, mai ales pe alimentele care nu au fost conservate corect la rece. Greturi, voma, dureri abdominale si diaree sunt principalele simptome ale intoxicatiei alimentare. E bine sa eviti mezelurile, carnea, sosurile si produsele lactate, scrie Libertatea.

Ce a facut o jurnalista pentru a scapa de celulita Megan Willett s-a lasat impresionata de ce spuneau bloggerii de beauty despre periajul uscat si s-a hotarat sa il incerce. A cumparat o perie speciala si a cerut sfatul unui dermatolog, pentru a se asigura ca metoda o poate scapa de celulita. "Asa cum spune numele, aceasta metoda presupune folosirea unei perii ferme, pe care sa o folosesti pentru a-ti masa pielea. Aceasta miscare ofera beneficii asemanatoare cu ale masajului", spune dermatologul Rachel Nazarian, citat de businessinsider.com. Acest procedeu nu este tocmai nou, ci a fost imprumutat din medicina indiana, unde a aparut in urma cu 5.000 de ani. Practicantii pot folosi o manusa din matase, un burete sau o perie pentru a creste circulatia in zona. Metoda s-a raspandit la cele mai bune spa-uri, iar modele precum Miranda Kerr ori Molly Sims au inclus-o in ritualul lor de frumusete, scrie Unica.

Ce este senzatia de deja vu Nu cred ca exista persoana care sa nu fi avut, cel putin o data, senzatia de deja vu. Dar de unde vine ea? Este vorba despre scene similare cu cele traite deja, in termeni de spatialitate, locuri, dar nu identice pentru a fi instantaneu recunoscute. Sentimentul este cel putin ciudat sau coplesitor, pentru ca subliniaza contrastul dintre nou si ceva cunoscut deja. Din punct de vedere neuronal insa, specialistii spun ca implicate sunt crize de epilepsie ale creierului, din hipocamp, locul unde sunt stocate amintirile de scurta si lunga durata. Dar nu tot ce ni s-a intamplat in trecut este sursa de deja vu, visele au partea lor de implicare, iar ceea ce visam poate trece drept familiar si este memorat, informeaza Psychologies.