​De ce ar trebui sa dormi mai mult pe partea stanga. Poate ca nu te-ai gandit niciodata pana acum la asta, dar durata somnului este la fel de importanta ca si calitatea acestuia. Un somn agitat, sau intr-o pozitie incorecta, poate lasa urme adanci in psihicul tau, dar si in starea ta de sanatate. De aceea, cat si cum dormi sunt aspecte esentiale pentru un stil de viata sanatos. Chiar daca probabil ca ai mai auzit asta pana acum, e bine sa stii ca pozitia pe care o adopti in timpul somnului iti poate influenta sanatatea. Si, daca te numeri printre persoanele care au probleme cu stomacul, e cu atat mai important sa stii asta, pentru ca somnul si sanatatea digestiva au o legatura ascunsa, pe care putini o cunosc. Daca ai probleme cu stomacul, pozitia ta de somn ar trebui sa fie, fara indoiala, pe partea stanga. Explicatia vine din medicina holistica, acolo unde partea stanga a corpului e considerata a fi partea dominanta a sistemului limfatic. Iar dormitul pe partea stanga s-ar parea ca ajuta corpul sa filtreze mai bine toxinele din organism, pentru ca stimuleaza sistemul limfatic, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Care este singura regula in fitness pe care trebuie sa o respecti. Inainte sa devina intructor de fitness, Kit Ritch era doar o femeie normala care incerca sa slabeasca. Ea povesteste ca a incercat diverse diete drastice, doar ca a gasit o regula de aur pe care sa o respecte. Singura regula pe care sa o respecti este aceasta 3 kilometri sau 30 de minute. Ea ne explica despre ce este vorba : "Fie ca este vorba de alergat, mers, mers pe bicicleta sau altceva, trebuie ca la finalul zilei sa ai 3 kilometri. Daca nu poti sa faci asta lucreaza 30 de minute si fa ce exercitii vrei". Acesta este echilibrul perfect pentru ca sa poti vedea rezultate, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cat de periculosi pot fi nodulii tiroidieni. Cu dereglarile glandei tiroide nu-i de gluma. La primele semne, e bine sa dai fuga la medic caci neglijenta duce la afectiuni grave. Iar cand mai exista si suspiciunea existentei unor noduli, lucrurile se complica. Caci nodulii tiroidieni nu sunt intotdeauna inofensivi. Mai toate femeile se plang de probleme "cu glanda", insa foarte putine sunt cele care merg si la medic, pentru a primi un sfat avizat si un tratament corespunzator. Prin urmare, ajung in fata specialistului atunci cand, din nefericire, e prea tarziu sau cand nu mai exista alternativa de tratare si e neaparat necesara o interventie chirurgicala. Ca sa nu ajungi si tu intr-o astfel de situatie, informeaza-te! La cea mai mica umbra de indoiala, da fuga la medic, informeazaLibertatea.

Cel mai sanatos mic dejun din lume. Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei este un lucru stiu de toata lumea. Astfel, automat trebuie sa fie si cea mai sanatoasa masa a zilei. De acord? De acord! Un mic dejun sanatos ajuta considerabil la imbunatatirea mai multor functii ale corpului. Micul dejun ideal exista si el iti va schimba viata. Radical. Daca urmezi reteta inedita pe care ti-o vom oferi in cele ce urmeaza, o sa ai parte de nenumarate si vizibile rezultate pozitive. Vei slabi - si in cel mai sanatos, la indemana si nefortat mod posibil. Iti vei intari sistemul imunitar, corpul tau aparandu-se astfel mult mai usor impotriva infectiilor si bolilor de tot felul. Parul iti va deveni mai bogat, mai rezistent si mai stralucitor... Eventualele probleme cu tranzitul intestinal vor disparea. Tenul iti va arata atat de tanar si de curat incat toti vor crede ca te-ai supus unor interventii estetice. Vei avea un tonus zilnic de invidiat, scrieUnica.ro.

Ce ai voie sa mananci cand esti insarcinata. Mamele in devenire sunt adesea nesigure in legatura cu ce mai au voie sa manance. Solutia este de altfel foarte simpla - prin cinci strategii prezentate in cele ce urmeaza. Este branza din lapte nepasteurizat? Se pot comanda pastele si fara somon? Pot manca sunca cruda? Multe femei fac din meniul zilei o adevarata stiinta cand sunt insarcinate. Dar in realitate nu este chiar atat de complicat. Prin aceste strategii, nu se poate da gres. Invatati-va copilul cu gusturile mancarurilor. Cu cat e mai colorata mancarea din farfurie, cu atat mai sigur e ca veti asimila toate nutrientele de care aveti nevoie in timpul sarcinii. Un beneficiu in plus: bebelusul invata prin lichidul amniotic gusturile alimentelor. Mai tarziu el va prefera aceste gusturi inaintea altora, dupa cum arata studiile, anuntaDoctorulZilei.ro.