Cum scapi de aplicatiile Apple de pe iPhone in iOS 10.Aplicatiile Apple de pe iPhone au fost o sursa constanta de stres pentru posesorii de iDevice-uri inca de la prima versiune de iOS. Odata cu lansarea iOS 10, exista in sfarsit o solutie sa scapati de ele. Fiecare iPhone, iPad sau iPod Touch, pe langa programele descarcabile dintr-un AppStore foarte generos, vine la pachet cu o serie de aplicatii mai mult sau mai putin utile. Acestea sunt create de Apple, sunt preinstalate si, pana acum cateva zile, era imposibil sa scapati de ele. Singura solutie era sa le ascundeti intr-un folder si sa sperati ca veti uita de ele. Sa fim seriosi, cand ati intrat ultima oara in Stocks sau Videos? De-a lungul anilor s-a pus multa presiune pe Apple pe marginea acestui subiect, informeazaPlaytech.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa te lasi de fumat.Psihoterapeutul Miruna Stanculescu ne vorbeste despre fumat, apucatura interzisa prin lege in spatiile publice de la jumatatea lui martie 2016, fapt ce a atras si inca atrage o multime de opinii, pro si contra. Ce-ar fi ca noi, fumatorii, sa ne calmam putin si sa n-o luam ca pe o pedeapsa, ci pe ca pe un lucru bun, care, da, poate fi facut si cu "forta"? Cateodata, scopul scuza mijloacele. Iar din lipsa tigarilor n-a murit nimeni, poate doar "datorita" lor. Deci, cum scapam de fumat? "Fumatul" Prima referinta istorica cu privire la tutun pare sa fie a lui Columb, in anul 1452. Prima mentiune cu privire la dependenta pro￯vocata de utilizarea lui apare 50 de ani mai tarziu, scrieUnica.

Ce spune silueta ta despre sanatate. Probabil ca esti atenta la forma corpului tau doar din punct de vedere estetic, insa ea poate sa dezvaluie multe informatii pretioase despre starea ta de sanatate. Fii atenta la mesajele pe care ti le transmite tipul tau de silueta si poti sa previi anumite afectiuni la care esti predispusa. Iata ce spune silueta despre starea ta de sanatate! Studiile realizate de catre specialisti in ultimii ani au scos la iveala faptul ca exista o legatura stransa intre forma corpului si sanatate. i au descoperit ca silueta este cheia spre depistarea din timp a unor afectiuni precum diabetul, cancerul, infertilitatea si bolile sistemului cardiovascular, potrivitDivahair.

Invata-ti copilul sa se spele pe dinti de mic.Invata-ti copilul sa se spele pe dinti de mic. Specialistii le recomanda parintilor sa isi invete copiii sa se spele singuri pe dinti inca de la varste foarte fragede. Procesul de invatare este, insa, de multe ori anevoios, iar cei mici trebuie sa inteleaga de ce este bine sa se spele de cel putin doua ori pe dinti. Medicul stomatolog Oana Florea (foto) ne explica modalitatile in care parintii isi pot invata cu brio copiii sa manevreze corect periuta de dinti si sa ajunga sa aiba o igiena dentara foarte buna, noteazaLibertatea.

Anxietatea si sindromul drobului de sare.Treci printr-o perioada in care anxietatea iti provoaca scenarii negative si nu mai reusesti sa te bucuri de nimic? Iata din ce cauza se intampla asta si cum te poti vindeca de anxietatea nesanatoasa. Anxietatea sanatoasa: Anxietatea nu e o problema, ci o reactie a organismului nostru ce apare in mod natural ca raspuns la situatiile stresante pe care le intalnim de-a lungul vietii. Anxietatea inseamna ingrijorare, teama, preocupare, prudenta si isi face simtita prezenta atunci cand anticipam sau percepem anumite circumstante drept pericol, o amenintare reala, relateazaPsycologies.