Un nou test de sange poate descoperi cancerul inainte de aparitia simptomelor. Un pas major in necontenita lupta cu boala secolului a fost facut in SUA, unde o echipa de cercetatori, condusi chiar de un medic de origine romana, dezvolta un test de depistare precoce a bolii, scrie Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cum se acorda corect primul ajutor. Niciodata sa nu mergi pe principiul "mie nu mi se poate intampla". Trebuie sa fii mereu pregatit sa iei masuri in caz de accidente. Vara, pot aparea foarte multe probleme, de la toxiinfectii alimentare, insolatie, pana la inec. Cum sa actionam aflam din Click.

Cele 6 lucruri pe care le fac cuplurile fericite pentru a mentine pasiunea in relatie. In lumea dating-ului, cele mai intime relatii nu se transforma intotdeauna in relatii de lunga durata si de calitate. Majoritatea persoanelor care se frustreaza din cauza faptului ca nu inteleg de ce relatia lor nu functioneaza, isi doresc sa inteleaga unde anume gresesc mai exact. Continuare pe Elle.ro.

Secretele unui sejur reusit la hotel. Mare ne e bucuria in prima zi de vacanta, cand deschidem usa camerei in care ne vom petrece urmatoarele 7, 10, 14 zile. Pentru a avea un sejur cat mai placut si a evita accidentele sau micile neplaceri, e bine sa cunoastem cateva reguli de buna purtare, potrivit Click.

Ce boli sunt cauzate de consumul excesiv de carne. Consumul exagerat de carne poate duce la consecinte grave asupra sanatatii. Afecteaza metabolismul, nivelul de calciu din organism, dar si functionarea rinichilor. Nu renunta la proteinele animale, dar respecta cantitatile corecte, scrie Adevarul.ro.