Ceaiul verde, un remediu eficient. Astfel, ceaiul verde pastreaza mai multi flavonoizi, niste antioxidanti puternici care actioneaza direct asupra sistemului cardiovascular, protejandu-l. Mai multe studii medicale au demonstrat ca, datorita continutului bogat de polifenoli, ceaiul verde te ajuta sa arzi grasimile, stimuland arderile. Astfel, o cercetare a oamenilor de stiinta de la Universitatea din Chicago a aratat ca doua-trei cani de ceai verde consumate zilnic reduc depozitul de grasime de sub piele, mai ales din zona abdomenului, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Testele genetice care iti spun daca o sa faci cancer. Multe tipuri de cancer au o componenta ereditara si se pot transmite si peste trei generatii. Analize care se pot face si in Romania arata cine este la risc. Preturile lor sunt insa destul de piperate. Un diagnostic de cancer este de multe ori motivat genetic. Exista insa teste care pot "prezice" cine va face cancer daca are cazuri de acest fel in familie. Specialistii ne explica in ce situatii trebuie sa ne testam, cat costa si in ce constau aceste proceduri, informeaza EVZ.

Pe piata va iesi o pastila care va inlocui crema de protectie solara. Pastila va proteja atat pielea cat si ochii, micsorand probabilitatea de a face cancer si actionand impotriva ridurilor si a altor semne de imbatranire accentuate de soare, potrivit mediafax. Pastila ar putea fi testata pe oameni in cinci ani si va fi disponibila la un pret accesibil in zece ani, spun cercetatorii de la King's College din Londra. Acestia au fost inspirati in cercetarea lor de Marea Bariera de Corali din Australia, relateaza Libertatea.

Dieta pentru barbati. Cand auzi cuvantul "dieta" te gandesti automat la o femeie. Dar nu doar femeile au probleme cu greutatea. Statisticile arata ca barbatii se confrunta cu kilogramele in plus in aceeasi masura ca femeile. Si nu doar asta este problema domnilor, ci si lipsa unei musculaturi definite. Deci, daca vrei sa dai cateva kilograme jos sau daca vrei sa-ti dezvolti corect corpul, afla de la noi ce alimente trebuie sa mananci. 8 din 10 barbati care consuma cereale integrale la micul dejun se declara mai energici in sala de forta. Integral in Cancan.

Otetul de mere, un elixir de viata lunga. Medicament naturist preparat in casa, transmis din generatie in generatie, otetul de mere trateaza peste 50 de afectiuni. De aceea, nu intamplator, este considerat un elixir al sanatatii. Leacul se prepara ca si otetul din vin, doar ca in loc de struguri se fermenteaza merele. Nutritionistii au constatat ca, atunci cand merele sunt mai dulci, se obtine mai mult otet de mere de calitate superioara.Daca acest panaceu este preparat cu miere de albine, atunci este si mai eficient, anunta Click.