Oana Zavoranu a retrait momentele de groaza de miercuri seara. A reconstituit atacul "mosului libidinos". Oana Zavoranu a trecut prin momente de groaza miercuri. Vedeta s-a trezit in casa cu proprietarul apartamentului in care locuieste, care, furios, i-a cerut banii pe chirie si a vrut sa-i smulga hainele de pe ea. Impreuna cu o echipa CANCAN TV, Oana Zavoranu a reconstituit ieri seara, in detaliu, scena atacului. Numai conditia sa fizica a scapat-o de un viol, crede Oana, care si-a reclamat agresorul la politie. Asaltul batranelului a fost reeditat, ieri seara, de Oana Zavoranu, impreuna cu echipa de la CANCAN TV. Vedeta a descris pas cu pas fiecare scena a atacului brutal caruia i-a cazut victima, purtand exact sutienul si chilotii in care a fost surprinsa de proprietarul infierbantat. Oana a povestit ca in lupta corp la corp cu agresorul a fost lovita cu bestialitate sub san, in coaste, si a ramas cu dureri. Declaratiile Oanei sunt confirmate si de menajera ei, care tocmai iesise pe usa apartamentului, dar auzind tipetele vedetei s-a intors, surprinzand scenele de cosmar. Femeia crede ca proprietarul a vrut sa o violeze pe Oana, intrucat si ea a suportat mai multe avansuri cu tenta sexuala venite din partea barbatului in varsta de 70 de ani.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Deea Maxer si-a pierdut virginitatea la 16 ani! S-a invoit de la scoala ca sa faca dragoste cu Dinu! Deea si Dinu Maxer au pregatit in amanunt prima lor partida de amor. Deea era minora, avea doar 16 ani si a fost invoita de la scoala de cel care ii era iubit dar si manager. Cantaretul a mers si a luat-o pe Deea si s-au iubit cu pasiune. "A fost ca in filme. M-am lasat dusa de val. Am tinut ochii inchisi", a spus tanara care a devenit mamica anul acesta la CANCAN TV.

Radu Mazare a pozat in Playboy! A venit la CANCAN TV cu urechi de iepuras si cu patru femei doar in chiloti! Radu Mazare este un barbat caruia ii place sa experimenteze. Dupa ce a avut parte de senzatii tari practicand fel si fel de sporturi extreme, primarul Constantei s-a gandit ca a venit timpul sa le dea "emotii" femeilor. Mazare a acceptat sa fie primul barbat roman care a pozat in Playboy. Invitat in platoul CANCAN TV, el si-a facut o intrare de exceptie. A venit insotit de cateva domnisoare fierbinti, imbracate sumar. Mazare a purtat urechi de iepuras, ca sa faca trimitere la animalutul cu care este asociata revista pentru care a pozat. Primarul de la malul marii a vorbit despre sedinta foto. "La un moment dat a fost si o tavaleala prin pat", a spus el. "Nu m-am gandit daca as poza vreodata gol-golut", a completat apoi. "A fost o experienta tare placuta, mai ales pictorialul din pat, cu o tatica pe un cot", a mai povestit Mazare.

Daniela Crudu a facut sex cu Bendeac! Asculta marturisirea! Cruduta a fost indemnata de colegii de la "Un Show Pacatos" sa spuna adevarul despre cum si-a petrecut dupa-amiaza. "A facut sex cu Bendeac!", a spus Capatos, dupa ce Daniela Crudu s-a plans ca e obosita pentru ca a filmat toata ziua. "Cruduto, ce gusturi ai!", a adaugat el, in timp ce Bianca spunea ca brunetei "I s-a indeplinit visul!". "Te-ai protejat?", a intrebat-o si Mircea N. Stoian pe Cruduta. Pana la urma misterul a fost rezolvat si toata lumea a aflat ca Daniela a filmat alaturi de Bendeac niste scene mai decoltate, ce vor aparea intr-o viitoare emisiune "In puii mei".

Andreea Mantea a pipait-o in direct pe Roxana Nemes! A vrut sa vada daca are sani naturali sau silicoane! Prezentatoarea emisiunii CANCAN TV, alaturi de Adrian Artene, a vrut sa verifice daca Roxana Nemes are sau nu silicoane. Andreea Mantea s-a apropiat timid de iubita lui Radu Groza si a atins-o, ca sa ii simta sanii. Bruneta a pipait-o si i-a asigurat pe telespectatori ca Roxana este 100% naturala. "Roxana este femeia perfecta din punctul meu de vedere. Ai pe ce sa pui mana", a declarat Andreea la CANCAN TV de la Kanal D. Mantea a precizat ca se gandeste si ea sa se mai ingrase putin. Vedeta de televiziune ar vrea sa aiba forme mai generoase. "De cand sunt mai slaba nu mai am succes, parca am numai deceptii", a spus ea. Echipa de la CANCAN TV a pregatit o surpriza celor din platou. A adus in platou o femeie voluptoasa, cu forme mai mult decat generoase. Dupa ce au privit-o si au admirat-o, au aflat ca, de fapt, aceasta este un transsexual.

Ilinca Vandici a iesit la atac. A certat-o pe Laura Teodoru ca s-a combinat cu Marica. Fosta iubita a lui Ciprian Marica nu s-a putut impaca cu ideea ca fotbalistul roman a inlocuit-o destul de repede cu o alta femeie dupa despartire. Deranjata de faptul ca actuala iubita a atacantului roman este tot o vedeta TV, Ilinca Vandici a pus mana imediat pe telefon si a sunat-o pe Laura Teodoru. Satena de la Antena 1 i-a reprosat frumoasei prezentatoare de stiri sportive ca nu a procedat corect cand s-a combinat cu Marica. "Lasa-l in pace pe Ciprian", ar fi fost mesajul Ilincai catre colega de breasla. Conform surselor CANCAN, Laura i-a transmis lui Vandici, pe un ton calm, ca nu are niciun gand sa se desparta de internationalul roman. Interesant este ca vedeta de la Antena 1 si Laura Teodoru seamana izbitor. Amandoua au cam aceeasi fizionomie, aceleasi trasaturi si conformatia corpului aproape identica. Acest lucru demonstreaza care este genul de femeie pe care Marica il prefera.

Olivia Lesu se muta in Turcia sa-l uite. Adio, Costi! Dupa un an si jumatate de amor cu Costi Ionita, timp in care a lasat cariera pe planul doi, Olivia Lesu se intoarce in modellingul international. Recent, blonda a primit o propunere tentanta din partea unei agentii din Turcia si a decis sa plece sa-si incerce norocul acolo. Se pare ca fosta logodnica a lui Costi Ionita a semnat, pentru inceput, un contract pe o luna, urmand sa se mute la Istanbul, si sa il prelungeasca daca lucrurile vor merge bine. Aceasta s-ar fi laudat amicelor ei ca a fost o manevra extrem de profitabila, care ii va aduce sume frumusele in euro. Mai mult, Olivia se va rupe de povestea de iubire incheiata dintr-o prostie, asa cum a declarat chiar ea. Gelos ca lumea barfeste ca iubita lui are o idila cu Adrian Cristea, Costi si-a schimbat atitudinea fata de ea, determinand-o sa-l paraseasca. Cu toate acestea, saptamana trecuta cei doi au dat semne ca ar vrea sa se impace si s-au intalnit sa discute.