Povestea unei fotografii celebre: jucatoarea de tenis fara lenjerie intima! Vezi si copia facuta de Kylie Minogue. La sfarsitul verii calduroase din anul 1976, Martin Elliot, pe vremea aceea un student pasionat de fotografie, si-a rugat prietena de numai 18 ani sa-i pozeze. Fiona Butler a imprumutat un costum de tenis, o racheta si cateva mingi si i-a pozat prietenului ei. In imaginea surprinsa de Martin, iubita sa apare fotografiata din spate, iar fustita scurta usor ridicata lasa sa se vada ca tanara nu poarta lenjerie intima. Fotografia a fost publicata intr-un calendar care a aparut in 1977 si a facut senzatie. Criticii au numit-o "fantezia unui scolar", in timp ce chiar Elliot a declarat ca "aceasta nu este o fotografie pe care as cumpara-o". Si totusi, el a vandut peste doua milioane de exemplare ale imaginii, iar aceasta i-a adus cateva milioane de dolari, din care Fiona nu a vazut niciun banut!

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Monica Gabor a platit restaurantul la nunta surorii ei. A lasat 2.000 de euro la Bacau. Cand Moni s-a cununat cu Irinel Columbeanu toata Romania astepta cu sufletul la gura imagini de la petrecerea care a costat 200.000 de euro. Sambata, la Bacau s-a maritat si sora ei cea mare, insa evenimentul a fost mai mult decat modest, suma cheltuielilor fiind de 200 de ori mai mica, respectiv 2.000 de euro. Desi s-a tinut intr-un restaurant ponosit de provincie, Moni, cea mai invatata cu luxul dintre surorile Gabor, nu putea lipsi de pe lista invitatilor. Si, evident, a fost vedeta serii. Tocmai de aceea, cei 50 de nuntasi au fost toata noaptea cu ochii pe ea: ce poarta, ce mananca sau cum danseaza. Nu a avut fite, relateaza cei prezenti, ci dimpotriva, a fost destul de retrasa si a parut ca agreeaza meniul specific nuntilor romanesti - aperitive, sarmalute, friptura si tort.

Andreea Balan a purtat 10 tinute la concertul de 45 de minute sustinut la Craiova. Mai mult s-a schimbat decat a cantat. Craiovenii veniti in parcul Tineretului la concertul Andreei Balan au avut mai mult ce vedea decat ce asculta. Artista s-a schimbat dupa fiecare piesa, aparand tot mai colorata si decoltata, chiar daca temperatura era scazuta. "Desi a fost foarte frig, am incalzit atmosfera. Am aparut pe scena in multe tinute sexy, provocatoare, pentru ca acesta este stilul meu. Am prezentat un spectacol de revista, in care dansul si muzica au fost sarea si piperul", a spus Andreea Balan. Ea s-a imbracat si s-a dezbracat chiar pe scena, in spatele unui paravan unde avea tinutele gata pregatite. Oricat s-a straduit, insa, nu a reusit sa o egaleze pe Loredana Groza, cea care detine locul intai la numarul de tinute purtate la un concert.

Romanca Alexandra Rupa, care l-a fermecat pe presedintele Ecuadorului cu ochii ei albastri, uitata in puscarie: "Nu a vizitat-o nimeni in doi ani". Frumusetea ei a reusit sa-l impresioneze pana si pe presedintele ecuadorian Rafael Correa. Cand a vazut-o, acesta i-a admirat superbii ochi albastri, compliment care a adus-o pe romanca Alexandra Rupa (26 de ani), inchisa pentru trafic de droguri intr-un penitenciar din Quito, in atentia presei. In decurs de doi ani, de cand se afla dupa gratii, Alexandra nu a primit nicio vizita. Singurii care trec sa o vada, uneori, sunt avocatii sai. Dorul de casa, de familie, dar mai ales de fiul sau, Alex, in varsta de opt ani si jumatate, au adus-o pe Alexandra in pragul depresiei. Numai speranta ca pedeapsa pe care a primit-o pentru trafic de droguri i-ar putea fi redusa o ajuta sa nu clacheze. A fost condamnata la opt ani de inchisoare, din care a ispasit doi ani. Contactat de reporterii CANCAN, unul dintre cei doi avocati ai romancei, Fernando Acua, ne-a spus ca soarta acesteia se va rediscuta peste trei saptamani.

Andreea a infruntat-o pe "Furnica". Discutii aprinse in echipa "Dansez pentru tine", intre concurenta si coregrafa. Cel de-al doisprezecelea "Dansez pentru tine", care a reinceput de doua saptamani, la Pro TV, se dovedeste si de aceasta data un show total, ce are toate ingredientele: spectaculozitate, stralucire, tensiune, dar si o concurenta acerba. Ca de fiecare data, juriul starneste controverse si provoaca reale dispute in randul sustinatorilor celor care danseaza sau al telespectatorilor. Editia de vineri seara a generat insa alt tip de tensiuni, chiar in sanul uneia dintre echipe. Andreea Ibacka si partenerul ei, Paul Paduraru, au facut senzatie cu dansul din buric, unde in special blonda a fost foarte laudata de jurati. Altfel au stat insa lucrurile la cel de-al doilea dans, electric boogie, care nu le-a iesit la fel de bine ca primul, cel putin in viziunea unuia dintre membrii juriului.

Andreea Esca arata mai bine ca niciodata. Mai slaba cu 8 kg decat acum 6 ani. Cea mai longeviva stirista din Romania, Andreea Esca, a reusit in sfarsit sa ajunga la greutatea dupa care tanjea inca din 2005. Vedeta a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate, pentru cel mai recent numar al revistei Spy, despre cum a reusit sa slabeasca opt kilograme si mai ales cum reuseste sa se mentina in forma. Cel mai nou numar al revistei Spy dezvaluie secretul siluetei stiristei. Daca intrebarea "Care este salariul Andreei Esca?"- este in continuare o enigma al carei raspuns refuza sa iasa la iveala, secretul siluetei prezentatoarei a fost elucidat. In decursul timpului, stirista nu a avut grave probleme cu greutatea, insa, in vara anului 2005, Andreea cantarea in jur de 64 de kilograme la o inaltime de 1,62 m si, dupa cum singura sustinea, isi dorea sa scape de cel putin cinci kilograme. Acum, dupa mai bine de cinci ani, Esca afiseaza o silueta perfecta pentru o femeie ce urmeaza sa atinga pragul de 40 de ani, mama a doi copii, dar si o profesionista care dispune de extrem de putin timp liber.

Alexandra Stan a facut show in Austria. Si-a aratat din nou zonele intime! Alexandra Stan continua sa faca furori in Europa prin modul sau original de a se prezenta pe scena, in fata publicului sau, respectiv in chilotei foarte decupati in zona inghinala. Alexandra Stan a sustinut in weekend un recital fierbinte in clubul "K 3 Disco" din Austria, unde a infierbantat la propriu toata suflarea masculina. Artista a aparut pe scena purtand o pereche de chiloti elastici, de culoare neagra, cu talie foarte inalta si extrem de adanc decupati in zona inghinala. Pentru ca fiecare miscare facuta de Alexandra lasa sa se vada mai mult decat ar fi trebuit, un bodyguard a fost insarcinat sa urce pe scena ca sa-i asigure protectia romancei care risca sa fie asaltata de fani.

Cruduta se crede frumoasa si naturala! A venit nemachiata la Capatos! Mircea N. Stoian "Ne trezesti o senzatie de catifelatie". Asistenta lui Capatos a renuntat la farduri pentru editia din aceasta seara a emisiunii "Un show pacatos". Bianca i-a spus ca este "Giugiuca" si nefardata. "Am venit nefardata si am fata ca de bebe", a declarat Cruduta. "Cand pui mana e mai moale asa. Ti-ai facut ceva la buze? Ne trezesti o noua senzatie de catifelatie!", a spus Mircea Stoian. "Las-o mai ca arata ca un bebe", a spus Bianca. Cruduta s-a afisat intr-o tinuta neagra, mulata si chiar pare ca a mai dat jos cateva kilograme.