Bianca a facut 300 de abdomene pe zi, ca sa arate bine la plaja! Ce zici, merita efortul? A tras tare in vacanta in Dubai. Nu incape indoiala! Bianca Dragusanu este intr-o forma de zile mari, arata perfect, nu a luat nici macar 100 de grame in greutate in perioada sarbatorilor, dar cu toate acestea nu se culca pe o ureche si continua sa faca sport indiferent de dispozitia pe care o are. Intoarsa recent din concediul de iarna petrecut alaturi de Adrian Cristea in Dubai, asistenta de la Antena 1 i-a marturisit unei persoane care este secretul abdomenului ei. Conform acesteia, Bianca reuseste sa aiba o talie de viespe facand nu mai putin de 300 de abdomene pe zi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini de colectie! Raluca Lazarut - cu chilotii in vine, Ramona Gabor - cracanata si sforaind pe plaja! Anul 2011 le-a adus vedetelor noastre, pe langa faima, buna sau rea, aparitii TV, coperte de reviste glossy, si anumite situatii in care au fost prinse in ofsaid. Ramona Gabor a adormit pe plaja, iar Oana Roman a fost fotografiata cand a iesit pe strada in pijama. Raluca Lazarut se claseaza insa pe prima pozitie in topul vedetelor care au gafat grav, dupa ce a fost prinsa de paparazzii Spy schimbandu-se in boscheti. Patania a avut loc vara trecuta, cand Raluca Lazarut s-a dus cu iubitul ei, Tiberiu Irimia, pe litoral. Odata ajunsa pe plaja, vedeta Antenei 1 nu a mai pierdut vremea si a decis sa se schimbe in spatele unui tufis, protejata, credea ea, de rochita vaporoasa si lunga pana in pamant pe care o purta.

Imagine rara: Monica, prinsa cu sprancenele jumulite si vopsite prost! Una dintre cele mai mari scapari ale fostei doamne Columbeanu la capitolul imagine! Desi la prima vedere nu pare schimbata, Moni a bifat multe retusuri la nivel de imagine de cand s-a mutat peste Ocean. Cea mai importanta este, cu siguranta, inlocuirea implanturilor cu unele mult mai mici, ea fiind des criticata anterior pentru marimea sanilor ei. Vedeta refuza sa faca orice fel de comentariu pe acest subiect, fiind chiar mirata de curiozitatea noastra in acest sens. "Vai, dar cum poti sa ma intrebi ceva atat de privat?!", a exclamat Moni la auzul acestei intrebari.

Corina Danila si-a dat jos sutienul intr-un film, la 21 de ani! Vezi aici imaginile! Era prostituata intr-un bordel din Bucuresti! Filmele romanesti de la inceputul anilor '90 abundau in scene erotice, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Loredana Groza fiind printre primele artiste care au acceptat sa-si arate sanii in toata splendoarea in fata spectatorilor din cinematografe. Nici Corina Danila n-a refuzat oferta de a-si arata formele in filmul "Crucea de piatra", aparut pe piata in 1993. A facut-o, insa, ceva mai voalat. Ea juca rolul unei tinere prostituate ce l-a prins in mreje pe un tanar instarit care, intr-un final, decide sa o ia de sotie.

Jean de la Craiova, impresionat de formele unei "italience" din Romania! Vrajit de o bruneta focoasa cu un decolteu de neuitat! Jean de la Craiova a sustinut un concert in Italia, iar apoi a facut cunostinta cu Sabrina Nistor, o romanca stabilita de mai multi ani in Peninsula, care a pozat pentru mai multe publicatii pentru barbati. "Multi dintre cei care se aflau in club se uitau cu pofta la mine, imi faceau propuneri si ma invitau la ei la masa. Jean canta acolo, iar dupa am vrut sa il cunosc, ceea ce s-a si intamplat. Am stat la masa, ne-am distrat, ne-am simtit foarte bine", a declarat Sabrina Nistor.

Rusoaicele au invadat Poiana: s-au distrat pe partii si au invadat saloanele de frumusete! Uite-le aici pe cele mai sexy! Rusii, moldovenii si ucrainenii sositi in statiunile de pe Valea Prahovei au iesit vineri sa se bucure de zapada, dar si sa se pregateasca pentru petreceri. Evident, frumoasele din Est au facut senzatie printre turistii aflati la Cota 2.000 din Sinaia. Blonde, cu ochi albastri si foarte aranjate, au atras imediat atentia pe partie. Oaspetii care au vrut adrenalina au incercat senzatii tari in caruselul din Fun Parcul Kalinderu din Busteni. Spre dupa-amiaza, doamnele si domnisoarele au mers in saloanele de infrumusetare, unde s-au aranjat pentru cina festiva din Ajunul Craciunului lor.