Bustul Nicoletei Luciu s-a schimbat de trei ori la... fata. Cronica evolutiei celor mai cunoscuti sani din Romania.Nicoleta Luciu a fost in permanenta constienta de faptul ca are poate cei mai frumosi sani naturali din Romania. Lipsita de pudoare si chiar mandra de zestrea ei, bruneta s-a dezbracat de patru ori in paginile revistei "Playboy" si a realizat zeci de pictoriale sexy care au starnit multa invidie in randul femeilor si patima adevarata in randul barbatilor. Pe vremea aceea Nicoleta nici nu se gandea la silicoane, insa nu excludea posibilitatea ca dupa nastere acestea sa devina o necesitate. Ei bine, asa s-a intamplat. Daca dupa prima nastere sanii Nicoletei si-au revenit destul de bine, dupa venirea pe lume a tripletilor, acestia au avut mult de suferit. Fluctuatiile de greutate si mai ales viteza cu care a slabit dupa cea de-a doua nastere si-au pus amprenta asupra bustului, care a pierdut lupta cu gravitatia, transformand in legenda sanii voluptuosi si fermi care au facut-o pe Nicoleta celebra. Insa gloria lor nu este definitiv apusa, ci a avut doar nevoie de o resuscitare - un implant cu silicon care sa le redea stralucirea de altadata. Insa Nicoleta s-a lacomit putin si a optat pentru de doua ori mai multa... stralucire. Cu implanturi de 570 ml, bruneta aproape ca le-a dublat volumul, devenind detinatoarea celui mai mare bust tunat din Romania. Nu mai are de indurat decat efectele post-operatorii si va fi ca noua!

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Luata pe sus de o fantoma! DJ Wanda si-a aratat chilotii la o gala! DJ Wanda a facut senzatie, recent, la o gala de moda. Bruneta a asigurat atmosfera muzicala a serii, combinand acorduri exotice. Prezenta ei nu s-a limitat insa doar la muzica. La un moment-dat, una dintre "fantomele pozitive" din echipa lui Dan Puric, care au fost decorurile "vii" ale salii, a ridicat-o pe brate si nu a pus-o jos pana cand DJ-ita nu i-a dat un pupic. Coborarea n-a fost insa fara incidente, ea fericindu-i pe fotografi cu o priveliste neasteptata. La lansarea noii colectii de primavara - vara semnata Wilhelmina Arz au participat multe vedete, printre care Rita Muresan, Anca Turcasiu, Gianina Corondan, Cosmina Pasarin si Oana Roman.

Machiata, cu gene false si lentile de contact: asa incearca Anda Adam sa ne convinga ca merita titlul de cea mai sexy artista! Adevarata ei fata e insa, alta! Desemnarea Andei Adam drept cea mai sexy artista din showbiz-ul autohton in cadrul Premiilor "Best Music" a starnit numeroase controverse. In vreme ce unii spun ca celelalte cantarete nominalizate - Inna, Andreea Banica si Corina Bud - arata mult mai bine decat castigatoarea, altii spun ca frumusetea unei femei se masoara atunci cand chipul ei nu este acoperit cu farduri. Iar rezultatele in cazul Andei Adam nu-i sunt deloc favorabile, daca luam in calcul imaginile de mai jos, surprinse de paparazzii CANCAN de-a lungul anilor. Parca pentru a inchide gura carcotasilor, Anda Adam a postat o fotografie in care arata impecabil, in urma cu cateva ore, pe profilul ei de Facebook. Retusurile sunt insa extrem de vizibile: lentile de contact, gene false, fond de ten, pudra, farduri si ruj! Tu cat de diferita zici ca este fata de pozele "naturale"?

"Dansul pinguinului" nu mai este la moda! Stefan Banica a lansat "dansul cocosului". Vineri seara, artistul a sustinut un recital incendiar intr-un club din zona Lacul Tei. Rocker din cap pana in picioare, Banica a alternat miscarile stil Elvis Presley cu coregrafii originale. Improvizand, artistul a reusit sa surclaseze celebrul dans al pinguinului cu cateva figuri absolut savuroase. Sotul Andreei Marin a facut show intr-un club de pe malul lacului Tei din Capitala. Vineri, dupa miezul noptii, acesta a sustiut un recital de exceptie in cadrul caruia a alternat piesele proprii cu cantece populare celebre precum "Trandafir de la Moldova". Spectacolul vocal a fost completat perfect de cel scenic. Artist din nastere, Banica a dansat non-stop, executand figuri de rock si rock'n'roll, cu mici derapaje pe ici pe colo. La un moment dat, artistul a facut un pas intr-o parte si a improvizat o coregrafie absolut originala si savuroasa, spre deliciul spectatorilor. Cu pieptul inainte, fundul inapoi si buzele tuguiate, Banica a imitat un dans al cocosului. Reactia publicului ar putea fi o dovada a faptului ca "pinguinul" a pierdut teren in fata noului venit.

Varciu isi schimba partenerele ca pe batiste. Are o iubita si la Sibiu. Liviu Varciu continua sa-si traiasca viata din plin. Aflat, vineri noaptea, in calitate de prezentator al concursului "Miss Sibiu" 2012, desfasurat intr-un obscur club din oras, Liviu a aparut insotit de o bruneta cu care a intrat tantos in local, atragand privirile celor 300 de persoane prezente. El a venit tinandu-se de mana cu o frumoasa bruneta din Sibiu, despre care apropiatii vedetei spun ca este studenta la Medicina si ca acesta innopteaza la ea de cate ori vine in oras. Tanara, imbracata intr-o rochie neagra atat de transparenta incat i se vedeau sanii neacoperiti de sutien, i-a aruncat toata seara priviri dragastoase lui Varciu, a fumat cot la cot cu el si nu l-a lasat o clipa singur.

Adelina s-a sarutat cu o femeie? "Nu e ceea ce credeti" Adelina Pestritu tot apare in ultima vreme in compania unei alte brunete focoase. Fosta sotie a lui Liviu Varciu posteaza pe Facebook fotografii cu una dintre cele mai bune prietene ale sale, dar ipostazele ridica anumite semne de intrebare. Daca ieri a pus o poza in care aparea pupand-o pe obraz pe prietena ei, astazi fotografia e mai mult decat provocatoare. Cele doua se tin de gat si se privesc ochi in ochi, buzele lor fiind ingrijorator de aproape. "Nu e ceea ce credeti Hahaha", a scris Adelina Pestritu pe pagina sa de pe site-ul de socializare.