Mihai, iubitul pentru care a mers la "Din dragoste", povesteste totul despre relatia lor: "Bianca mi-a pus pistolul la tampla! Tremura, a tras piedica si mi-a zis ca ma omoara, apoi se omoara si ea!" Mihai a cunoscut-o pe Bianca pe cand blonda avea 16 ani, iar el - 19. "Imi amintesc perfect momentul. Era in fata la Casa de Cultura din Petrosani, locul de intalnire al tinerilor din oras. Avea parul impletit, semana cu Anna Kurnikova, era tanara si frumoasa! Imediat m-am bagat in seama cu ea si i-am cerut o intalnire", a spus Mihai pentru CANCAN.ro. Nu stia, insa, ce-l asteapta... "Am iubit-o, dar a fost o iubire chinuita! Era violenta, geloasa, facea urat, ca o posedata. Se spune ca m-a si inselat, n-am prins-o niciodata cu un barbat, dar mi-au spus altii", si-a amintit Mihai.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra nu reuseste sa scape de o superstitie din copilarie. Daca se intampla ca o pisica neagra sa-i taie calea, Andra are o problema. Inainte facea chiar trei pasi in spate si se ruga ca nu cumva ceva neprevazut sa i se intample. Artista are aceasta superstitie inca din copilarie si, cu toate ca viata i-a demonstrat ca nimic rau nu vine dupa intalnirea cu pisica neagra, Andra nu-si poate stapani emotia. De ceva vreme, sotia lui Catalin Maruta a renuntat la "ritualul" intoarcerii din drum si incearca sa mearga mai departe, pentru ca este constienta ca totul este doar in mintea ei.

Ce secret intunecat ascunde Tonciu pe sub chiloteii de un alb imaculat? Joi noapte ea a participat la o prezentare de lenjerie intima, in Princess Club, dupa multa vreme in care Nicky a tinut-o ascunsa de ochii indiscreti ai barbatilor, si cat mai infofolita cu putinta. E posibil ca aceasta pauza sa o fi afectat destul de tare pe Andreea, care pe sub chiloteii de un alb imaculat ascunde un secret... intunecat! De cand se poarta la prezentarile de lenjerie intima chiloti pe sub alti chiloti? Sau sa fie oare vorba de cu totul altceva, mult mai personal si cu iz de ani '70?

Ropotan si Ogica s-au "batut" iar in public! A tavalit-o si si-a infipt mainile in sanii ei! Scena din Bucuresti s-a mutat, zilele trecute, la munte, pe o partie de schi, unde scenariul a fost cam acelasi, cu un Ropo agresiv, dar nici Raluca nu s-a lasat mai prejos. Ea a vrut sa arate ca-l mosteneste pe tatal ei, Stelian Ogica, un bun incasator, dar totodata un om darz, care nu se da batut in niciun chip. Ropo a fost insa mai delicat acum: mai intai si-a infipt mainile in sanii ei, apoi a trantit-o in zapada si aapucat-o de un picior, stergandu-si incaltarile de pantalonii ei si tragandu-i si cateva palme peste caciula.

Cristina Spatar, chinuita in haine oribile! Verdictul stilistului: "Totul este gresit!" Adepta a stilului clasic, chiar office, Cristina Spatar nu se poate mandri ca este o graviduta cu o garderoba de invidiat. Solista a ajuns direct in paginile celor "prost imbracati", in revista Spy, purtand o pereche de blugi care i-au ramas cam mici si accesorizata cu o pereche de ghete si o geanta care ar trebui aruncate la cosul de gunoi.

Gafa penibila intr-un pictorial sexy al lui Lindsay Lohan. Un lucru pe care se pare ca l-au uitat editorii foto ai revistei americane "Love" atunci cand au aranjat pictorialul cu tenta erotica al lui Lindsay Lohan a fost ca actrita este una dintre cele mai cunoscute pistruiate din lume. Lindsay - o stie toata lumea - este acoperita de pistrui din cap pana in picioare. Revista "Love", insa, a decis sa stearga in Photoshop toti pistruii vedetei de 25 de ani, pentru a o transforma intr-o femme fatale cu iz de Marilyn Monroe, alba si mata ca spuma laptelui.