Bianca Dragusanu si-a facut un test de sarcina?! Cristea ar vrea sa ii sarute burtica: "A fost slabita, ametita si a avut greturi". Iubiti si cuplu de ceva vreme, Bianca si Cristea au marturisit ca isi doresc o fetita. Proaspat intoarsa din vacanta in Spania, Bianca Dragusanu a facut azi o oprire la farmacie, prilej numai bun sa credem ca si-a cumparat un test de sarcina. "Nu m-am ingrasat, nu am mancat mult in vacanta. Eu stiu ca unele femei insarcinate slabesc la inceputul sarcinii. Poti sa cumperi atat de multe lucruri intr-o farmacie! Putem sa ne oprim la sex-shop daca vrem alte lucruri, cum ar fi cele pentru amandoi", a incercat sa explice Bianca la CANCAN TV, la Kanal D, ce facea la farmacie. "Ea a fost mai slabita in ultima vreme, ametita, a avut greturi. Daca ar fi insarcinata, m-as aseza in genunchi si as pupa burtica", a adaugat iubitul Biancai.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Il mai ti minte pe Dl. Problema? S-a apucat de cantat cu Adrian Enache - Vezi cum arata! Marian Bogdan Tascau, alias Dl. Problema, a disparut de mult din lumina refelectoarelor. Cunoscut dupa hit-urile "Beau, Beau" sau "Vino!", acum a ajuns sa "bage" la platane alaturi de Adrian Enache. El a format o trupa, Free Deejays, si canta muzica electronica. Mult mai imbatranit si cu cateva kilograme in plus, Dl. Problema vrea sa dea lovitura pe piata muzicala romaneasca si sa ajunga iar sus, acolo unde era la inceputul anilor 2000.

Israela si-a facut azi cateva injectii cu Botox: "O data la 3 ani am voie, ma fac mai frumoasa". Israela si Liviu sunt fericiti impreuna, iar problemele lor nu sunt decat de natura... estetica. Israela si-a lasat sotul pentru cateva ore azi si a dat o fuga la estetician. La 63 de ani, fosta dansatoare e atenta cu infatisarea ei, mai ales ca Liviu are doar 41 de ani. "Suntem foarte bine, am venit de la munte. Am trecut azi, mi-am tras un Botox, o data la 3 ani am voie, ma fac mai frumoasa, ca sa nu mai fiu incruntata. La buze nu mi-am pus niciodata nimic, am fost mereu buzata si am avut complexe, nu am stiut ca o sa vina moda asta", a povestit Israela la "Drept la tinta", la Kanal D.

Incredibil! Alex Velea a scos-o la un gratar in Ferentari pe Ruby si au afumat tot cartierul! Uite cum se prajesc la soare! Ziua caniculara nu a pus pe fuga chiar pe toata lumea, mai ales daca e vorba de munca. Alex Velea a ales-o pe Ruby, vedeta deja in revistele pentru adulti, dar si cantareata la HaHaHa Production, sa ii fie alaturi. Nu asa, de flori de mar, ci pentru un nou videoclip. Cei doi, insotiti de copiii din Ferentari, au pus-o de un gratar in spatele blocului. Ea arata sexy doar in sutien, el e rapper suparat si cu muschii la vedere. "Iesiti cu noi la un gratar in Ferentari? :)) Alex scoate cel mai nebun cliiiiip!!!", a postat Ruby fericita pe Facebook.

Uite cum isi "pedepsesc" fetele de la Heaven dansatoarele! Le plesnesc peste fese. Adina si Aliana au renuntat la inhibitii si si-au plesnit peste fund dansatoarele, moment care i-a isterizat la maximum pe fanii trupei Heaven intr-un concert. Daca inainte cele trei cantarete erau catalogate drept decente, mai nou acestea au adoptat stilul "obraznic". Adina, Roxana si Aliana au tinute provocatoare, coregrafii mai indraznete alaturi de 4 dansatoare talentate. "Ne-am saturat sa fim calugarite pe scena, unele dintre cele mai cuminti fete din showbiz. Am inteles ca daca nu faci show si nu oferi imagini incitante publicului, indiferent cat de bine canti, ai numai de pierdut", a spus Adina pentru CANCAN.ro.

Mega-scandal pe transpiratia lui Gabriel Cotabita! Vezi cum comenteaza cantaretul reteta-minune prin care ar fi scapat total de aceasta problema! Gabriel Cotabita s-a trezit ca promoveaza o reteta-minune legata tocmai de "brandul" sau de scena, transpiratia. Disperat ca a primit foarte multe telefoane in ultimele ore de la diverse persoane interesate sa afle cum a scapat de transpiratie cu ajutorul retetei nutritionistului Fulga, care a afirmat aseara, intr-o emisiune, ca l-a scapat de transpiratie, cantaretul a replicat pe Facebook. "De ieri am fost bombardat cu telefoane si mesaje de la diverse persoane care sufera de transpiratie! Nu stiu exact ce a spus mai sus numitul domn Fulga, dar va pot spune, sub cuvant de onoare, ceea ce stiu eu! Am fost abordat telefonic in doua randuri de sus-numitul domn care mi-a comunicat ca detine solutia miraculoasa a rezolvarii "brandului" Cotabita, transpiratia! Ceea ce mi-a fost recomandat, mi s-a parut atat de elucubrant si fantasmagoric, incat nu am avut nici macar curiozitatea sa incerc si nu am de gand s-o fac, cu atat mai putin sa recomand altora!", a postat Cotabita.