Lucian Viziru, despre partida de sex in trei cu Tania Budi: "Eu i-am propus sa mai aducem pe cineva! Ea a venit cu o prietena din club si am facut sex dupa ce am baut cate ceva". In 2009, Tania Budi si Lucian Viziru, a carui celebritate urcase la cote maxime datorita telenovelelor de la Acasa TV, au avut o idila. Povestea a durat doar o saptamana, insa, dupa despartire, blonda a incercat in mod repetat o revenire in viata artistului, mergand, se pare, mai departe decat ea insasi ar fi crezut. Potrivit unor informatii venite pe pont@cancan.ro, Tania ar fi povestit la un moment dat in cercul ei e prieteni ca a experimenat sexul in trei cu Lucian Viziru si o buna prietena a acesteia. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu: Il am la degetul mic pe Marica daca vreau! Oricand am eu chef imi pune la dispozitie avion privat pentru a merge la el. Bianca Dragusanu nu-si mai revine dupa ce Adrian Cristea a inselat-o cu Tania Budi! Roscata cauta, mai nou, razbunare cu orice pret, doar-doar l-o face gelos pe "Print". Disperata, si-a ales o ''tinta" pe masura. ''Il am la degetul mic pe Marica!", se lauda Bianca de mama-focului, spunand ca fotbalistul i-ar trimite si avion privat numai sa o vada, relateaza Click.

Anca Badiu, chinuita de o depresie majora! A trait "baricadata" in casa, in intuneric, iar acum se trateaza cu antidepresive, dupa ce a ajuns de urgenta la doctor. Ingrozita de tot felul de pericole stranii, ''baricadata'' in propria casa, cu lumina stinsa si aproape paralizata de teama ca ar putea muri in orice clipa! Asa a trait, in ultimele luni, Anca Badiu, fosta solista de la Class. Afectata de o depresie majora pe care si-o trateaza acum cu antidepresive puternice si tratament de specialitate, cantareata si-a povestit drama tulburatoare reporterilor CANCAN.ro. ''Nu am putut dormi timp de zece zile, imi era frica sa nu ma asfixiez, nu puteam sa respir. Ma temeam sa nu mi se intample ceva, sa nu-mi fac singura rau!'', si-a inceput marturia Anca Badiu. Continuarea in Cancan.

Angelina Jolie are grave probleme de sanatate. Petrecerle inundate in alcool si cu multe droguri din tinerete se pare ca i-au venit de hac frumoasei Angelina Jolie. Aceasta ar suferi de o boala mortala, care ii macina ficatul, potrivit revistei americane National Enquirer citata de Libertatea.

Liliana Stefan a trecut cu vederea escapada lui Dan Bittman cu tanara doctorita de la Cluj. Cu viata de turneu, nimic nu se compara, iar Dan Bittman stie cum sa imbine utilul cu placutul, atunci cand "joaca" in deplasare. Paparazzii revistei Ciao! I-au deconspirat, saptamana trecuta, relatia cu o tanara aratoasa, de profesie stomatolog, dar, potrivit surselor noastre, se pare ca Liliana Stefan, mama copiilor sai, l-ar fi iertat sI de data aceasta. Cum n-a fost prima oara cand a calcat stramb, Liliana s-a obisnuit cu aceste situatii sI chiar ea a declarat, intr-un interviu acordat in 2008, ca secretul relatiei cu artistul consta tocmai in libertatea pe care i-o ofera, scrie Cancan.

Heidi Klum: Unge-ma bine! Simt ca ard! La vazul acestor fotografii, Seal, 49 de ani, o va lua-o complet razna! Fosta lui sotie se giugiuleste pe o plaja din California cu actualul iubit. Heidi Klum, 39 de ani, a recunoscut recent ca are o relatie cu bodyguardul ei, dar sustine ca nu l-a inselat pe Seal in timpul mariajului. Cert este ca actualii indragostiti sunt intimi de mai multa vreme, dupa cum arata si fotografiile surprinse de paparazzi, informeaza Click.

Socant! "Bianca nu mai are pic de energie erotica!". Este frumoasa si vrea sa isi etaleze corpul in orice ocazie. Totusi, pentru ca a slabit excesiv de mult, fosta iubita a lui Adrian Cristea mai mult socheaza, decat impresioneaza placut. Ceea ce atrage dupa sine critici socante. Imbracata intr-o rochie lunga, foarte eleganta si decoltata, Bianca Dragusanu a pozat in aer liber, intr-un parc. Numai ca poza de semiprofil pe care a facut-o publica te face sa te sperii, informeaza Libertatea.