Se leaga o idila sau e doar pasiune de moment? Xonia, sarut pasional cu primul castigator de la "Romanii au Talent"! Sunt tineri si frumosi, asa ca o relatie intre ei nu poate fi decat o veste buna. Si, dupa cum arata imaginile, se pare ca nu mai este decat un pas pana cand Xonia si Adrian Tutu ne vor anunta ca formeaza un cuplu. Cei doi s-au sarutat pasional! Dupa mai bine de trei ani de cand a castigat primul sezon al concursului "Romanii au Talent", Adrian Tutu a reusit sa se lanseze in forta. Tanarul a facut o colaborare cu Xonia, iar piesa "Averi de sentimente" se bucura deja si de un videoclip. Filmarile au incins, insa, spiritele. Cei doi artisti au intrat in pielea unui cuplu de indragostiti, iar sarutul din final spune mai mult decat o mie de vorbe. Pana acum, nici unul dintre cei nu a facut vreo marturisire legata de gestul lor, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dan Helciug si Vali Craciunescu s-au impacat dupa un razboi rece de noua ani! Dupa noua ani in care n-au vrut sa auda unul de celalalt, Vali Craciunescu si Dan Helciug si-au dat mana si au uitat de cearta lor. Cei care au cucerit o tara-ntreaga cu piesa "Traiasca berea" vor canta din nou impreuna. Dan Helciug si Vali Craciunescu au lansat un hit pe care orice bautor de bere l-a fredonat macar o data, apoi s-au despartit. Parea ca au devenit dusmani pe viata. Asa aratau lucrurile acum noua ani. Azi insa, cei care s-au despartit in culmea succesului, cand trupa Spitalul de Urgenta devenise una din cel mai bine cotate formatii romanesti, inclusiv din punct de vedere financiar, au ingropat securea razboiului. Cel care i-a adus, zilele trecute, la masa tratativelor e managerul muzical Dan Maciuca, semn ca intalnirea se va concretiza intr-o colaborare, de dragul vremurilor de altadata, anuntaLibertatea.

Un alt cuplu monden divorteaza! Despre cine e vorba. Un alt cuplu din showbiz divorteaza. Sorana Mohamed si sotul acesteia au decis sa puna capat casniciei. Fosta componenta a trupei ASIA a confirmat informatia privind divortul la emisiunea de seara de la Kanal D. "Da, e adevarat, divortez, nu mai exista pasiune, iubire pentru ca, daca ar fi existat as fi continuat si as fi trecut peste orice sa fim impreuna. Iubirea are momentul ei in care decide sa plece. Cand a plecat ne-am imbratisat. Rasuflu usurata ca nu am facut un copil", a marturisit Sorana. Fosta componenta a trupei A.S.I.A, Sorana Mohamed, s-a casatorit religios, cu iubitul ei, Paul Moga, pe 22 iunie 2012 la Biserica Izvorul Tamaduirii din Bucuresti. Sorana a imbracat o rochie de mireasa, din dantela, creata de designerul arab Elie Saab, in valoare de 7.500 de euro. Solista a fost ceruta in casatorie cu prilejul unui sejur romantic la munte, informeazaClick.

A disparut cel mai mare mit din showbiz-ul nostru! Andreea Tonciu si-a micsorat nasul? Vezi cum arata acum. Desi este recunoscuta pentru nasul ei coroiat, Andreea Tonciu pare ca si l-ar fi operat in secret. Bruneta a fost surprinsa intr-o ipostaza in care, in loc sa razi de defectul ei, ai fi in stare sa i-l... admiri. Andreea a fost surprinsa intr-o ipostaza in care i se vede nasul, in toata splendoarea sa, dintr-un unghi care nu ar avantaja-o deloc. Bruneta a fost fotografiata din profil, insa in loc sa razi de ce se vede, a-i putea cel putin sa o feliciti. "Nasoiul" Andreei a devenit parca peste noapte "nasuc", iar ea pare mandra de acest lucru, scrieCancan.

Dupa ce a fost parasita de Robert Turcescu, Oana Sarbu revine pe scena! Adulata inainte de Revolutie si cu zeci de spectacole lunar, Oana Sarbu (46 de ani) s-a trezit ca, odata cu trecerea timpului, succesul ei a palit in fata noului val de artisti. Nici pe plan personal nu sta pe roze, pentru ca Robert Turcescu a parasit-o la inceputul anului, dupa o relatie de mai bine de un deceniu. De dragul copilului, artista se zbate sa prinda contracte. Viata a devenit grea pentru Oana Sarbu, cantareata actrita, mai ales dupa ce a ramas fara sprijinul partenerului ei de viata, omul de televiziune Robert Turcescu. Vedeta care a rupt gura targului in urma cu peste 20 de ani cu rolul din "Liceenii", incearca o revenire in forta pe scena si va canta pe 4 iunie intr- un spectacol grandios, la Sala Palatului, dedicat generatiei de aur a muzicii romanesti. Solista spera astfel intr-o reanimare a carierei sale de cantareata, alaturi de Marina Voica, Alexandru Jula, Daniel Iordachioaie, Anastasia Lazariuc, dar si a veniturilor sale, zdruncinate serios in ultimii ani, anuntaLibertatea.