E scandal intre PRO TV si Antena 1 pe ''Bucataria iadului''. Cu doar cateva saptamani inainte de lansarea mult asteptata a emisiunii "Hell's Kitchen - Bucataria Iadului" la Antena 1, PRO TV da o lovitura de proportii postului concurent din Baneasa. Rivalitatea dintre cele doua posturi de televiziune e veche, insa din primavara e mai acerba ca niciodata, dupa ce multe vedete si alti angajati de seama au plecat din PRO TV la Antena 1, in frunte cu producatoarea-sefa Mona Segall. Horia Brenciu, Stefan Banica, nea Marin Barbu, Mihai Petre sunt doar cativa dintre cei care au ales schimbarea, la fel ca si cei trei bucatari care au prezentat patru sezoane de "MasterChef" la PRO TV, scrie Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Vi-i mai amintiti? Iata cum arata acum trupele care faceau furori in urma cu 15 ani! Melodiile trupelor Ro-Mania, Class, Valahia sau Body and Soul "rupeau" in discoteci la mijlocul anilor '90. De dragul vremurilor de altadata, aceste trupe au revenit pe scena, weekendul trecut, la Sibiu, unde au rasunat din nou piese precum "Baietii si fetele", "A dui doina" si "Super femei". De la Ro-Mania, voluntar pe ambulanta. De-a lungul timpului, componenta trupei Ro-mania s-a tot schimbat. Doar Mircea, membru-fondator, a ramas fidel trupei. Ionut, venit in trupa in 2006, si-a gasit o alta meserie, dar nu a renuntat la muzica, scrie Libertatea.

Sotul ei e stapanul banilor din Romania, dar ea are o pensie care te va ului! Vezi cat castiga anual de la stat sotia lui Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale! Elena Isarescu are o pensie lunara de doar 618 lei. Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, este considerat unul dintre cele mai credibile personaje din spatiul public. In functie din 1990, Isarescu detine o avere consistenta, case si conturi in banci, dar are si o sotie care castiga lunar sume infime, raportat la veniturile lui! Asa se face ca Elena are un motiv de sarbatoare dupa ce pensia i-a crescut in ultimul an de la 500 de lei lunar la 618 lei, scrie WowBiz.

Bianca, facuta praf de criticii de moda: "Halatele pentru curve". Bianca Dragusanu isi doreste enorm sa fie luata in serios ca designer. Roscata a lansat cea de-a doua colectie a sa, vineri seara, intr-un club din Bucuresti. Bianca s-a declarat foarte multumita de rochiile create de ea, toate albe, culoare care reprezinta puritatea. Inspirata de Catalin Botezatu, vedeta a stat cu ochii pe manechinele ei si le-a dirijat chiar in timpul prezentarii. Desi Bianca a fost incantata de felul in care a decurs seara, criticul de moda Alin Galatescu a fost de-a dreptul oripilat de tinute, de comportamentul Biancai, dar si de felul in care aratau fetele, scrie Click.

Scandal incredibil in jurul mortii unei doctorite! Un astrolog celebru este pus la perete de familie ca nu a prezis decesul! Celebra astroloaga Camelia Patrascanu este acuzata de rude ca nu a putut anticipa decesul nepoatei sale. Mai mult, apun apropiatii familiei, toate planurile unei operatii salvatoare s-au facut in functie de astrograma ei, care s-a dovedit a fi... gresita. Moartea subita a unei tinere doctorite, in varsta de 26 de ani, din Bucuresti, naste un scandal monstru in familia unei vedete pe care o vedem aproape seara de seara la televizor. Este vorba despre astroloaga Camelia Patrascanu. Specialista in astrologie este pusa la zid de familia Anei Lucia Udrescu, nepoata ei, care a decedat intr-un spital din Viena, scrie Cancan.

Cel mai neasteptat cuplu al momentului. Chris Martin, solistul Coldplay, ar avea o relatie cu actrita Jennifer Lawrence. Cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, are o relatie cu actrita Jennifer Lawrence, de la sfarsitul lunii iunie, potrivit unor surse apropiate celor doi, citate de contactmusic.com. Potrivit E! Online, care citeaza "mai multe surse", Chris Martin si Jennifer Lawrence au inceput sa se intalneasca la sfarsitul lunii iunie, cand starul seriei "Jocurile foamei/ Hunger Games" s-a despartit de actorul Nicholas Hoult. Informatia despre noua relatie a cantaretului britanic a aparut dupa ce, in luna iulie, presa tabloida vorbea despre o posibila impacare a acestuia cu actrita Gwyneth Paltrow, scrie StirileProTv.