Ce artisti canta in noaptea de Revelion in Piata Constitutiei. Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un tun de lumina si focuri de artificii, anunta Gandul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Prima iesire in mall a lui Adrian Nastase, dupa eliberarea din inchisoare! Ce a facut fostul premier impreuna cu sotia si copiii. Adrian Nastase a fost eliberat conditionat la sfarsitul lunii august si a aparut foarte rar in fata camerelor de luat vederi. Fostul premier s-a retras impreuna cu familia la vila din Cornu, unde si-a incarcat bateriile, scrie Cancan.

Loredana va avea o stea pe Walk of Fame! In sfarsit, Loredana, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Florin Piersic, Directia 5 si Compact vor primi recunoastere mondiala. Nu este o gluma, artistii in cauza vor avea cate o stea in Statele Unite, pe Walk of Fame! Insa nu aleea celebritatilor din Hollywood, ci una din inima metropolei americane Chicago, aflam din Libertatea.

Irina Columbeanu si Cleopatra Stratan, de mana pe podium. Au defilat ca niste adevarate fotomodele. Fetele lui Irinel Columbeanu, Anca Serea si Pavel Stratan au urcat marti seara pe podium intr-o prezentare de moda. Cochete ca niste domnisoare in devenire, cele trei fetite, Irina, Sara si Cleopatra au stralucit in lumina reflectoarelor. Cu ocazia aniversarii unui brand de genti de voiaj, fetele au prezentat cateva, potrivit RTV.net.

"Zana" e topita dupa sotul turc. Andreea Marin (39 de ani) si Tuncay Ozturk (27 de ani) au intrat in cel de-al doilea an de relatie, asa ca fosta prezentatoare TVR s-a gandit sa-i faca o surpriza barbatului care i-a readus linistea sufleteasca. Ea l-a dus in weekend intr-o mini-vacanta la Sibiu pentru a-i arata superbul oras, dar si pentru a petrece clipe de neuitat in doi. Indragostita pana peste urechi, Andreea l-a tinut numai in sarutari si imbratisari patimase pe Tuncay, noteaza Click.