Marina Masowietsky, femeia care a ajutat-o pe Monica sa ramana in America, rupe tacerea. Marina Masowietsky, fostul manager din SUA al Monicai Gabor, nu a ascuns faptul ca, recent, s-a vazut cu vedeta noastra si cu Mr. Pink la un eveniment monden si a avut timp sa le observe relatia. A fost, practic, persoana care i-a schimbat viata Monicai Gabor, pe atunci Columbeanu. Marina Masowietsky, in prezent presedinta unei cunoscute agentii de modele din SUA, cea care a convins-o pe fosta sotie a lui Irinel sa vina si sa ramana in America, ajutand-o, apoi, cu obtinerea vizei de munca, are numai cuvinte frumoase la adresa romancei, in ciuda faptului ca relatiile dintre ele s-au racit odata ce in viata bacauancei a aparut Mr. Pink, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Prima fotografie cu fetita Mirelei Boureanu Vaida. In urma cu aproximativ trei saptamani, Mirela Boureanu Vaida a devenit mamica pentru prima oara, iara cum traieste cea mai fericita perioada din viata ei. Nu este de mirare ca a dorit sa impartaseasca prietenilor ei virtuali fericirea ei, postand o fotografie cu micuta Carla Maria. Ce-i drept in prima fotografie cu fetita ei nu se vede chipul acesteia, ci doar manuta pusa pe pieptul fericitei mamici. Venirea pe lume a micutei a fost un eveniment teribil de asteptat in familia prezentatoarei tv. Intr-un interviu acordat cu putin inainte sa nasca, dupa ce predase stafeta emisiunii sale, Mirela dezvaluia cat de emotioant este si partenerul ei de viata: "Sotul meu vorbeste singur prin casa: tati o sa iti cumpere si o sa te cocheteasca si o sa te faca si o sa iti puna fundite", anuntaUnica.ro.

Nu te asteptai la asa ceva! Lavinia lui Banica umbla dupa copii prin gradinite! Lavinia Parva pare ca-si doreste nespus de mult sa devina mama. Pana atunci insa, ea cauta un partener de scena inedit. Lavinia Parva a postat, recent, pe pagina sa de socializare, un anunt care le-a bagat in priza pe mamicile dornice sa-si faca micutii celebri. "Pana la sfarsitul saptamanii, astept sa-mi trimiteti filmulete in care apar copiii vostri cantand. Din toate filmuletele, voi alege 10 finalisti pe care voi ii puteti vota. Castigatorul va avea parte de o distractie pe cinste si va canta impreuna cu mine!", a anuntat aceasta. Mai mult, iubita lui Stefan Banica jr a facut si o vizita la o gradinita privata, unde a ascultat mai multi copii cantand, informeazaLibertatea.

Bobby Paunescu, despre relatia cu Alice Peneaca. In editia de martie a revistei "VIVA!", regizorul si producatorul Bobby Paunescu a fost intrebat si despre relatia cu iubita lui, Alice Peneaca. Iata un fragment din interviul exclusiv: VIVA: Am vazut-o pe Alice in cel mai nou clip Holograf, era si inger si demon - In care ipostaza e mai credibila? Bobby Paunescu: Au trecut vreo 16 luni de cand suntem impreuna. Trebuie sa ma mai intrebi peste 30 de ani si-ti spun! Integral peViva.ro.

Dansatoarea Jasmine, la un pas de a orbi: "M-am trezit cu trei ochi". Cunoscuta dansatoare Jasmine a trecut prin clipe de cosmar din cauza genelor false de care devenise dependenta. Jasmine, ca multe alte vedete, a apelat la genele false pentru o privire mai senzuala si mai patrunzatoare. Din nefericire, din cauza substantelor chimice cu care acestea se lipesc de pleoape a fost la un pas de orbi, sustine ea. "Am facut o alergie cumplita. A fost foarte-foarte grav, sper sa nu mai patesc asta niciodata. M-am trezit intr-o zi cu trei ochi, in loc de doi. Am renuntat greu la gene, chiar daca aratau foarte bine! Fiind foarte toxic acel lipici, mi-a afectat vederea, vedeam in ceata. Nu puteam tine ochii deschisi, ma deranja lumina. A fost un cosmar cand le-am scos, aproape ca mi-am smuls genele", a declarat Jasmine la Teo Show, anuntaLibertatea.