Lectie pentru Moni. Iri pregateste o vacanta culturala pentru Irina Dupa aproape o luna petrecuta in Delta Dunarii cu mama ei, Irina isi face din nou bagaje pentru vacanta cu tati. Irinel Columbeanu a organizat o excursie educativa pentru fiica lui, un contraatac la distractia simpla pe care i-a oferit-o micutei fosta lui sotie. Cele doua au petrecut in Delta Dunarii, intr-un resort de lux, cu picnicuri in aer liber si balaceala cat a fost ziua de lunga. A venit timpul insa pentru putina... cultura generala. Iri i-a pregatit Irinei o vacanta in Germania, unde vor vizita, spune el, obiective istorice. Asta, daca fata nu se va opune... "Vreau s-o duc pe Irina in Germania. Dar aceasta este doar o varianta. Depinde si de ce vrea ea", ne-a spus Iri, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andra a nascut o fetita Andra si Catalin Maruta au devenit parinti pentru a doua oara! Artista a nascut joi dimineata o fetita sanatoasa, care a primit nota 10. Andra a nascut prin cezariana, la o clinica privata din Bucuresti, cu medicul Nicolae Poiana, cel care a ajutat-o sa il aduca pe lume si pe David, primul copil al cuplului Maruta. Fetita se va numi Eva Maria Ioana, are o greutate de 3650 de grame si 50 de cm lungime. Inca de dimineata, Andra a postat un mesaj pe Facebook, in care marturisea cat este de emotionata si le-a cerut fanilor sa ii fie alaturi. "Sa va ganditi la mine! La ora 10:00 cel mai tare", a scris artista pe contul ei de Facebook, conform Unica.

Taylor Swift si Nicki Minaj, schimb de replici pe Twitter Nicki Minaj s-a simtit ofensata de faptul ca niciunul dintre videoclipurile sale, pentru melodiile "Feeling Myself" si "Anaconda", nu au fost nominalizate anul acesta. Cantareata a fost atat de suparata incat a postat pe contul sau de Twitter un mesaj prin care declara ca: "videoclipul tau poate fi nominalizat la categoria "Cel mai bun videoclip al anului", doar daca celebreaza femeile slabe". Deoarece videoclipul sau pentru melodia "Bad Blood" se numara printre nominalizari, Taylor Swift s-a simtit ofensata, marturisind ca nu se astepta ca Nicki sa fie cea care asmuteste femeile una impotriva celorlalte. Ulterior, Nicki s-a adresat lui Taylor, declarand ca afirmatia sa nu o vizeaza pe cantareata de 25 de ani, cerandu-i chiar suportul in aceasta problema, scrie Elle.

50 Cent s-a prefacut ca este bogat Rapper-ul 50 Cent, Curtis Jackson pe numele sau adevarat, care a intrat de curand in faliment, a recunoscut la Curtea Suprema din Mahattan ca averea sa a fost supralicitata. Artistul a imprumutat masini si bijuterii, motivand ca in industria de divertisment astfel stau lucrurile. In topul realizat de Forbes, 50 cent s-a clasat pe locul 4 in topul celor mai bogati artisti hip hop, cu o avere estimata la 155 de milioane de dolari, datorata, in principal, investitiilor in Vitaminwater, SMS Audio si SK Energy, informeaza Viva.

Vica e din nou in concurenta cu sotia lui Piti Dupa ce s-au iubit patimas in mare secret si au devenit parintii unui baietel, Vica si Piturca au ajuns la cutite tocmai din cauza copilului. Fostul selectioner s-a dezis de el, iar amanta a pus piciorul in prag si i-a cerut drepturile banesti in instanta. A obtinut o pensie alimentara de 12.000 de lei, dar si-a luat adio de la idila cu Victor, care, de altfel, a adus-o in atentia presei si i-a asigurat o cariera in televiziune. Odata stinse ecourile acestui scandal, Piti a reluat relatia cu fiul sau, Edan, ajuns deja la varsta de opt ani, scrie Libertatea.