Primele imagini si declaratii ale Andrei, la iesirea din maternitate. Andra si micuta Eva Maria Ioana au iesit din maternitate. Catalin Maruta a mers sa-si ia fetele acasa. Andra si Catalin Maruta au parasit maternitatea impreuna cu fetita lor Eva Maria Ioana. Cei doi au fost numai un zambet, fericiti ca familia lor este acum mai numeroasa. Andra a declarat ca este foarte bucuroasa ca merge acasa, unde o asteapta toata familia. Ea a marturisit ca micuta a fost linistita in spital si spera sa doarma la fel de bine si acasa. Integral inLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

David Beckham - 16 ani de casatorie si un tatuaj romantic. "99 (1999) a fost un an excelent pentru mine:, acesta este mesajul lui David Beckham care a dezvaluit tatuajul facut pentru a marca 16 ani de cand este casatorit cu Victoria Beckam. Extrem de indragostit de sotia lui, fostul fotbalist a ales sa-i faca un cadou special. Nu s-a oprit la bijuterii sau vacante extravagante, ci la un tatuaj simplu, dar cu o semnificatie aparte, scriindu-si pe mana anul in care s-au casatorit, "99", potrivitViva.

Lady Di stia ca va muri intr-un accident de masina! "Printesa inimilor" a lasat o scrisoare in care i-a acuzat pe Charles si pe Camilla ca-i planuiesc sfarsitul. Disparitia fulgeratoare a "Printesei inimilor", Lady Diana, in accidentul teribil petrecut pe 31 august 1997, ramane una din cele mai misterioase morti din istoria recenta. Aproape nimeni nu pare sa creada ca soferul limuzinei era beat, iar multa lume continua sa-i arate cu degetul pe agentii serviciilor secrete si pe membrii familiei regale ca principali vinovati. O scrisoare lasata de Diana le da apa la moara celor care cred ca printesa a fost ucisa la comanda, scrieLibertatea.

Lily-Rose Depp este noua ambasadoare Chanel. Lily-Rose Depp paseste pe urmele celebrei sale mame. Fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis este noua ambasadoare a casei Chanel. Lily-Rose, in varsta de 16 ani, a fost numita noul star al campaniei de ochelari lansate de casa Chanel. Reclama a fost realizata de nimeni altul decat Karl Lagerfeld, directorul de creatie al celebrului brand, iar Lily-Rose joaca rolul unei baby doll "intr-o lume plina de dulceata si feminitate", potrivitGlamour.ro.

Borcea, la copilul cu numarul 5... sau 6? Alina Borcea si-a lasat sotul in grija fostei si a luat drumul Americii pentru a naste. Iar ieri, de peste Ocean a venit vestea ca fostul sef de la Dinamo, aflat dupa gratii din martie anul trecut, a devenit din nou tata. Cand sarcina era la inceput, era vorba ca Alina sa nasca in tara, la o clinica privata. Asa, ar fi beneficiat probabil si de ajutorul fostei rivale, prima sotie a lui Borcea, Mihaela, cu care se pare ca a devenit prietena dupa incarcerarea barbatului ei. Continuarea inLibertatea.