Selena Gomez a oferit detalii despre despartirea de Justin Bieber. Fosta vedeta Disney declara ca este satula sa mai fie intrebata de legatura cu artistul, mai ales la atata timp dupa despartire. Gomez, 23, si Bieber, 21, si-au confirmat pentru prima data relatia in 2011, dar s-au despartit in anul urmator. In 2013, au decis sa-si mai dea o sansa. In prezent, desi acestia nu mai sunt impreuna, se pare ca tin unul la altul, avand chiar o relatie de prietenie: "Il voi sprijini toata viata si-l iubesc... Am crescut impreuna", a declarat Selena. Mai mult decat atat, cantareata de origine latina pretinde ca relatia lor nu a fost una atat de dramatica pe cat a parut: "Suntem prea tineri pentru asta. Nu era vorba de casatorie aici... Il respect. Si cred ca el ma respecta, intr-un mod sanatos." Gomez a mai vorbit despre momentul in care a simtit ca a trecut cu adevarat peste despartire: la Premiile Muzicale Americane, unde a interpretat "The Heart Wants What It Wants" cu ochii in lacrimi. Aceasta s-a hotarat ca din acel moment sa nu se mai gandeasca la fosta relatie, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Kristen Stewart, declaratii despre despartirea de Robert Pattinson. Kristen Stewart a vorbit pentru prima data despre despartirea din 2013 de actorul Robert Pattinson. A fost incredibil de dureros", a declarat actrita in varsta de 25 de ani atunci cand a fost intrebat cum s-au derulat filmarile pentru "Equals", imediat dupa ce a avut loc despartirea. "Ugh, m-a distrus". "Pentru amandoi (n.red - Kristen si Nicholas Hoult) a fost un moment foarte bun pentru a realiza acest film. Nu toti prietenii mei au trecut prin ce am trecut eu si nici cei cu o varsta relativ apropiata de a mea". In luna iulie a anului 2012 paparazzi au surprins-o pe actrita in timp ce se saruta cu Rupert Sanders, regizorul cu care lucra pentru filmul "Snow White and the Hunstman". Desi si-a oferit public scuze, relatia ei cu Pattinson a mai durat cateva luni dupa care cei doi s-au despartit definitiv, informeaza Elle.ro.

Jessica Alba, impinsa de bodyguarzii lui Kylie Jenner. Se intampla si la case mai mari. Frumoasa actrita a fost socata atunci cand, la finalul unei prezentari de la Saptamana Modei de la Paris, aceasta a fost verificata si impinsa de doi barbati la iesirea din cladire. S-a gandit initial ca se pornise un incendiu, motiv pentru care toti participantii la prezentarea de moda erau verificati, insa era vorba doar despre escortarea mezinei Kardashian: "Am crezut ca e vorba despre un incendiu... Dar cred ca doar iesea cineva din cladire", a declarat vedeta. Alba nu a primit pana acum niste scuze din partea lui Kylie, insa intelege situatia: "Sunt sigura ca ea nici nu stie ce s-a intamplat." De asemenea, aceasta a ironizat firma de bodyguarzi la care apelase Jenner, gandind un dialog fictiv impreuna cu moderatorul emisiunii la care a povestit ce s-a intamplat, scrie Viva.ro.

Oprescu, nervos si arogant! Primarul suspendat al Capitalei a clacat in arest. De aproape doua saptamani client al Arestului Politiei Capitalei, Sorin Oprescu, primarul suspendat al Bucurestiului, da deja primele semne ca nu se acomodeaza cu celula. Arogant si distant cu toata lumea, inclusiv cu gardienii, edilul se plange intruna de conditile grele de la "beciul domnesc". Doctorul-primar a fost repartizat intr-o celula cu patru paturi, varuita proaspat, e adevarat, dar cu WC turcesc, deoarece vasele din inox mult asteptate de toata suflarea arestatilor nu au fost inca montate. Diferenta dintre "stelele" de confort din libertate si cele din oferta arestului l-au transformat pe Oprescu intr-un personaj total nemultumit, chiar excesiv de nervos. Suparat, probabil, pe procurorii anticoruptie de la DNA care l-au bagat la zdup pentru o mita de 25.000 de euro pe care nu o recunoaste, edilul suspendat s-a "aricit" complet si e mai mereu pus pe harta. "Vorbeste de sus cu toata lumea, ii repede pe toti cu aroganta, indiferent daca e vorba de politisti sau de alti arestati. Mereu se plange de conditiile grele din celula", ne-au dezvauit surse judiciare, anunta Libertatea.ro.

Dana Rogoz - Fotografii dragi, de la mare, alaturi de fiul ei. Dana Rogoz si-a dus in aceasta vara fiul la mare, iar Vlad, in varsta de 1 ani si jumatate, s-a bucurat extrem de mult de apa. Vedeta a postat mai multe fotografii in care apare alaturi de fiul ei, care se lupta cu valurile, marturisind ca ii sunt foarte dragi aceste poze. Imbracat intr-un costum albastru, baietelul se bucura nespus de aceasta experienta, in timp ce Dana traieste momente de neuitat. Pentru a nu pierde fotografiile cu Vlad, ea le pastreaza atat pe laptop, cat si pe un hard extern, dar i-a facut lui Vlad si o adresa de email, scrie Viva.ro.