Ce a scris iubita lui Jim Carrey in mesajul de adio.Cathriona White, iubita lui Jim Carrey, s-a sinucis la sfarsitul lunii septembrie, lasand un mesaj de adio al carui continut a fost acum dezvaluit. "Jim, te iubesc. Te rog sa ma ierti. Nu sunt facuta pentru aceasta lume", a scris tanara care suferea de depresie si care se despartise doar cu cateva zile inainte de actor.Cathriona l-a rugat pe Jim Carrey sa se ocupe de inmormantare si sa aiba grija de familia ei, iar rugamintea ei a fost ascultata, actorul petrecand-si ultimele zile in compania familiei acesteia. Mai multe pe Viva.ro.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ioana Tufar a nascut prematur. Copilul a venit pe lume cu doua luni mai devreme.Ioana Tufar a nascut, astazi, un baiat cu o greutate de 1700 de grame. Copilul a venit pe lume cu doua luni inainte de termen.Potrivit Romania TV, Ioana Tufar a adus pe lume un baietel pe care-l va numi Luca Andrei George, dupa numele lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera i-a daruit femeii si sotului ei o garsoniera, dupa ce a aflat ca cei doi dorm pe drumuri.Copilul are o greutate de 1700 de grame si este, spune ea, sanatos. Ioana Tufar este, in acest moment, internata in spital, scrie Libertatea.

Jenna Dewan Tatum - A pozat topless.E de o frumusete incredibila!Jenna Dewan Tatum a postat pe contul sau de Instagram doua fotografii in care apare dezbracata. Pozele au fost realizate chiar de sotul ei, actorul Chaning Tatum, in timpul unei vacante pe care cei doi au petrecut-o in Cabo San Lucas. Tunsa scurt si cu o piele perfecta, Jenna e de o frumusete incredibila, iar Chaning are de ce sa fie mandru.Jenna si Chaning formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri de la Hollywood si traiesc o poveste de dragoste perfecta, potrivit Viva.ro.

Daniel Iordachioaie a vrut sa fie mai cool decat What's UP.Cantaretul a reusit sa uimeasca pe toata lumea, aseara, la lansarea celei mai noi piese si a videoclipului aferent, "Pe furis", un featuring cu What's UP.Daniel Iordachioae vrea sa dea lovitura pe plan muzical cu ajutorul unui artist, ale carui piese au ajuns hituri. Asa ca asocierea cu What's UP, spera el, sa fie de bun augur. Aseara, artistul a optat pentru un outfit inedit, si-a etalat tatuajul de pe gat, si-a prins pletele in coada si s-a accersorizat cu ochelari de soare, care il cam impiedicau la vedere, mai ales ca lumina nu era atat de puternica.Artistul s-a straduit sa tina pasul cu What's UP, scrie Libertatea.

Cum e sa fii angajata surorilor Kardashian.Kim, Kourtney si Khloe Kardashian si-au lasat amprenta si in industria modei, deschizandu-si magazinele de lux DASH la New York, Los Angeles si Miami.Cum este, insa, sa lucrezi in aceste magazine, iar pe sefa ta sa o cheme Kardashian? Noua serie saptamanala Dash Dolls, care are premiera la E! pe 25 octombrie, la ora 21:00, tocmai despre asta vorbeste: despre viata de tanara angajata a surorilor Kardashian! eria de opt episoade a cate o ora urmareste tinerele angajate din cel mai la moda magazin din Melrose, care trebuie sa reziste unei cariere sub presiune si sa se ridice la standardele inalte impuse de trei dintre cele mai celebre surori si femei de afaceri din lume, informeaza Bravonet.ro.