"Da, mama!" devine "Yes, Mother!" | Decizie cu profit international a Deliei Matache Dupa ce a cucerit in propria tara cam tot ce se putea, anul 2015 fiind, fara indoiala, anul Deliei Matache, artista si-a facut deja strategia pentru viitorul apropiat. Una care are ca tinta piata muzicala internationala! Astfel ca artista isi va "exporta" muzica si imaginea in toate colturile lumii, dar pentru asta trebuie sa apeleze si la cateva trucuri. Mai precis, sa-si cante hiturile in limba materna doar in tara, iar afara, in engleza. Astfel ca si deja celebra si controversata melodie "Da, mama!" va deveni, in curand, "Yes, Mother!", anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Kim Kardashian si Kanye West au devenit parintii unui baietel Kim este cea care a anuntat vestea pe site-ul sau: "Kim Kardashian si Kanye West sunt parintii unui baietel perfect sanatos. Mama si copilul sunt in perfecta stare". De asemenea, starleta americana a publicat pe contul sau de Twitter o fotografie in care isi tine sotul de mana, imaginea fiind insotita de mesajul: "S-a nascut". Cu o seara inainte, Kim postase pe Instagram o fotografie cu burtica de gravida, scriind ca ea este pregatita sa nasca, atunci cand si bebelusul va fi. Kim si Kanye mai au o fetita, North West, in varsta de 2 ani si jumatate, iar cei doi nu au dezvaluit pentru moment ce nume au ales pentru baietelul lor, scrie Viva.

Antonia ramane oficial maritata cu Vincenzo Castellano De mai bine de trei luni, Antonia a stat cu ochii pe posta electronica, doar-doar va primi din Italia rezultatul anchetei sociale facute la domiciliul din Napoli al sotului sau. Era singurul act care-i mai trebuia pentru ca la cel de-al doilea termen, si ultimul, de la inceputul lunii decembrie, sa divorteze oficial, la notarul unde se prezentase si la prima infatisare. Doar ca, surpriza! "Tanar si nelinistit" e mic copil pe langa serialul vietii artistei, care se vede astfel nevoita sa ramana maritata cu Vincenzo Castellano, desi ea si-a refacut de mult viata, alaturi de Alex Velea, cu care are si un copil. Asta pentru ca Antonia nu a primit la timp "cheia" care sa "inchida" divortul si sa-i deschida calea spre altar la bratul tatalui lui Dominic. "Nu ne-au trimis rezultatele anchetei din Italia, la termen. Vom vedea ce vom face. Avem o varianta, dar mai asteptam putin", a declarat pentru Libertatea avocatul vedetei, Ioan Todan, anunta Libertatea.

Craciun de basm la Casa Alba. Uite cum a fost decorata pentru Sarbatorile de iarna Ca in fiecare an, Casa Alba se transforma in mod magic de Sarbatori, fiecare camera fiind decorata cu brazi, ghirlande si diverse obiecte specifice Craciunului. La fel s-a intamplat si anul acesta cand Michelle Obama, Prima Doamna, s-a ocupat personal de decorare. A fost o actiune de mare amploare, 62 de brazi ajungand la Casa Alba si fiind impodobiti cu peste 70 de mii de ornamente. Michelle a dat startul sarbatorilor primindu-i in vizita pe cativa copii ai militarilor americani in termen impreuna cu care a pregatit prajituri. De la eveniment nu au lipsit nici Bo si Sunny, cainii familiei Obama, spre marea bucurie a copiilor, informeaza Viva.

Carmen Serban trage tare pentru reprofilare | A facut si facultate, si master Prima solista care a dat lovitura dupa '89 in muzica de petrecere, Carmen (44 de ani), a sucit macazul dupa ce romanii si-au pierdut obiceiul de a mai lipi bancnote pe fruntile manelistilor. Dupa o perioada in care a duso foarte greu din punct de vedere financiar, amestecata cu depresia si banuiala ca ar fi blestemata, Carmen si-a revenit, apropiindu- se de biserica si reanalizand serios lista de prioritati. Asa ca solista banateana s-a pus serios pe invatat, si-a luat bacalaureatul si a absolvit la zi Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion. Nu s-a multumit cu atat, a urmat studii universitare de master si, mai nou, s-a inscris la Scoala de televiziune "Tudor Vornicu" pentru un an de specializare in editare video si regie film, scrie Libertatea.